Conecteaza-te cu noi

Anchete

EXCLUSIV Omul ales să o înlocuiască pe Carmen Dan a dat lovitura! Afacerea sa rupe

Publicat

in

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, după ce Carmen Dan și-a dat demisia.

Potrivit declarației de interese depuse de Moga, ce a fost verificată de Bugetul.ro, omul ales să o înlocuiască pe Carmen Dan la șefia MAI deține 62.373 de părți sociale în SC TRACON SRL Brăila.

SC TRACON SRL are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În anul 2018, societatea în care este acționar Nicolae Moga a rupt. Conform datelor intrate în posesia Bugetul.ro, SC TRACON SRL Brăila a obținut un profit de 4.933.155 de lei, adică peste 1 milion de euro.

Trebuie precizat că, potrivit declarației de avere completate de Moga, în 2018 acesta a obținut dividende dela SC TRACON SRL în valoare de 179.270 de lei.

Totodată, potrivit documentului citat, el are un teren intravilan, de 4.608 mp, la Mamaia-Sat, în Năvodari și unul în Adamclisi, de 2,5 hectare.

Şi la capitolul case, propunerea PSD pentru portofoliul de la MAI stă bine. Moga are o casă de locuit, în Mamaia Sat, şi două case de vacanţă, în aceeași localitate, una de 80 de mp şi cealaltăde 465 mp.

Nicolae Moga are ș un cont la Banca Unicredit Constanţa, în care a depus suma de 50.000 de lei. Acesta a împrumutat două persoane fizice, pe Şerban Constantin şi Moga Răzvan Adrian, cu peste 250.000 de lei şi 330.000 de lei.

Moga a câştigat 142.884 lei, ca senator, şi 1.356 de lei, dintr-un teren dat în arendă. Acesta are şi pensie, el primind 48.000 de lei, ca revoluţionar, în timp ce soţia sa a primit o pensie anuală de 20.562 de lei.

Vezi și

EXCLUSIV Carmen Dan, desființată după ce și-a dat demisia! ‘Oameni mici care ajung în funcții mari’

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Anchete

Fostul vicepremier, Gelu Voican Voiculescu, demască tot!

Publicat

in

De

Revoluția  din  ’89 pare că încă mai ascunde anumite informații, iar Gelu Voican Voiculescu vorbește despre această perioadă și despre răscrucea în care s-a aflat România.

Fost vicepremier şi membru CFSN, Gelu Voican Voiculescu a afirmat într-un interviu ce face parte dintr-un proiect mai amplu privind Revoluţia, că România se afla într-o situaţie specială şi avea de ales între două rele.

„M-aţi întrebat de ’89. Trebuie să particularizăm puţin analiza, remarcând că noi eram într-o situaţie specială, până atunci, pentru noi alternativă nu era ca în restul ţărilor, comunismul sau libertatea, la noi era Ceauşescu sau ruşii. Şi atunci orice tentativă de a-l înlătura pe Ceauşescu deschidea posibilitatea ca să vină în fruntea partidului un om al ruşilor. Ei, sentimentul ăsta, de demnitate naţională, ne-a făcut să îi înghiţim lui Ceauşescu toate teribilismele dictatoriale, spunând că noi toţi spuneam măcar ne stăpâneşte unu de-al nostru, nu un om al ruşilor. El a sesizat această particularitate a situaţiei romaneşti şi a exploatat-o din plin, jucând pe coarda sensibilă a naţionalismului nostru. Se vorbeşte de comunism naţionalism, e o contradicţie în termeni, comunismul e prin excelenţă internaţionalism,  naţionalismul nu e compatibil cu comunismul, dar, mă rog, în lipsa unor termeni adecvaţi, se formulează tot felul de  împerecheri nefericite de cuvinte. Practic, România asistase la căderea regimurilor din lagărul socialist şi mai rămăsesem noi şi Albania”, a declarat Gelu Voican Voiculescu, potrivit mediafax.ro .

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

Sechestru pus de ANAF! Repercusiuni după guvernul Dăncilă

Publicat

in

De

Societatea de transport public din București (STB) a susținut că datoriile în valoare de 231 de milioane de lei pe care le datorează ANAF-ului sunt cauzate de diminuare bugetului Capitalei și de mărirea flotei cu 80%.   

Potrivit g4media.ro, Societatea de transport public din București (STB) a acumulat o datorie de 231 de milioane de lei la ANAF și pentru a obține eșalonarea la plată pe cinci ani, a depus garanție la Fisc sediul societății și o mare parte a parcului auto, potrivit unei hotărâri a acționarilor, consultată de G4Media.ro. Reprezentanții STB au confirmat informația și au justificat apariția datoriei de 231 de milioane de lei prin tăierea de către guvernul Dăncilă a bugetului Capitalei, dar și prin creșterea cu peste 80% a flotei.

Potrivit unei hotărâri adoptate la sfârşitul lunii octombrie, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii de Transport Bucureşti STB S.A. „constituie în garanţie bunurile aflate în patrimoniul societăţii, respectiv imobilul compus din imobil şi teren situat în Bucureşti, Bv. Dinicu Golescu nr. 1, Sector 1, identificat cu numărul cadastral 261250, înscris în CF sub nr. 261250, 995 autobuze, 65 troleibuze, 10 vagoane tramvai, 78 utilaje (elevatoare, dispozitiv de suspendare auto, standuri ITP, staţii spălare), 92 de echipamente (motostivuitoare, buldoexcavatoare şi electrocare)”.

Andrei George Creci, directorul STB, a fost împuternicit să semneze acordul şi să ducă la îndeplinire toate demersurile asumate.

Este pentru prima oară când STB își pune activele garanție pentru eșalonarea unor datorii, după cum au transmis reprezentanții societății pentru G4Media.ro. În anii 2013-2014, fosta Regie Autonomă de Transport București (RATB, actuala STB SA) a mai fost în incapacitatea de a-și plăti datoriile, astfel încât ANAF a pus sechestru asigurator pe sediul Regiei, din Bulevardul Dinicu Golescu nr.1. După achitarea datoriilor de către RATB, ANAF a ridicat sechestrul la acel moment.

Reprezentanții STB arată într-un răspuns remis G4Media.ro că acumularea datoriei de 231 de milioane de lei a fost cauzată de creșterea cu peste 80% a parcului auto (de la 1040 mijloace de transport la 1861), de dublarea liniilor de transport, inclusiv în județul Ilfov, precum și de diminuarea bugetului Capitalei în anul 2019, ca urmare a reducerii cu 30% a sumelor repartizate de Guvern, din încasările impozitului pe venit, colectat la bugetul de stat.

Vezi și:

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend