spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Mitrofan şi-a luat AVION F16 ca sa recupereze 600 lei cu ajutorul lui Fane Dumitrache !

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Mitrofan şi-a luat AVION F16 ca sa recupereze 600 lei cu ajutorul lui Fane Dumitrache !

Zmeii cultural-politici ai orasului, renumitii Fane Dumitrache si Cristi Mitrofan au aratat ieri, cu un tupeu fantastic, cat de mult le pasa lor de oras, dar mai ales de cei care le-au dat votul ca sa frece menta mai abitir decat Pic si Poc ! „Ce oraş, dă-l in … majestatea mea” sau  „Ce cultura, da-o-n bîlciul meu !” par  fi principiile care-i ghideaza pe cei doi zmei cultural-politici ai urbei. Daca gresim cumva, atunci, din ceea ce s-a intamplat ieri la sedinta Consiliului Local, deducem ca Mitrofan s-a sictirit deja de noul sau Audi de 50.000 Euro si si-a cumparat un avion de lupta F16. Pentru ca, cu ajutorul lui Fane Dumitrache, au facut de ras statutul de ales local in goana de a castiga amandoi circa 600 lei. Mai exact, la inceput de sedinta, grijuliu fata de fratele sau culturnic nevoie mare, Fane Dumitrache a informat audienta – a se citi a mintit cu buna stiinta –  dar si pe omul cu pontajul, ca Mitrofan intarzie un pic si ca, pana la sfarsitul sedintei, ajunge sa-si expuna maretele idei. Adica, ceva de genul, ba, pontaţi-l ca sa incaseze si el, saracul, cei 600 lei indemnizatie. Anuntul blajinului Fane a socat cativa consilieri care il stiau pe Mitrofan plecat prin insula Corfu in Creta,  iar explicatia a venit imediat.” Mitrofan si-a cumparat avion daca ajunge asa repede din Grecia pana la Curtea de Arges pentru 600 lei”.

Studiind pe internet si pe facebook, supriza care doare: Fane Dumitrache a minitit in fata un Consiliu Local cu nerusinarea specifica unui PSD-ist de teapa lui Nastea, doar pentru ca el si prietenul sau Mitrofan sa incaseze 600 lei din banii argesenilor. Astia nu-s normali la cap ! Spunem asta deoarece, conform pagini proprii de facebook, Cristian Mitrofan se afla ieri, la ora 15.20, in insula Corfu, mai exact  la 1150 kilometri de Curtea de Arges. Adica era imposibil sa ajunga, asa cum mintea cu nerusinare Fane Dumitrache, pana la finalul sedintei ca sa poata incasa cei 600 lei.

Tot de pe internet am aflat ca se poate totusi ajunge asa rapid, dar  doar daca ai un avion de lupta F16. Acesta atinge o vitea de 2600 Km/ora, ceea ce inseamna ca  Mitrofan ar fi putut ajunge din Corfu la Curtea de Arges in timp util cat sa poata fi pontat ca sa incaseze cei 600 lei. E jalnic, dar asa este in oricare din cele doua variante: fie Mitrofan s-a sictirit deja de Audi-ul sau de 50.000 euro si si-a cumparat un avion de lupta F16, fie Stefan Dumitrache a mintit cu nerusinare pentru ca fratele sau Mitro sa fie pontat ilegal ca sa incaseze aceiasi valorosi 600 lei.

Suntem curiosi daca, la sedinta urmatoare, zmeii cultural-politici ai orasului vor iesi in fata Consiliului Local si isi vor cere scuze pentru magaria asta de doi lei care le-a adus un castig de 600 lei . Ba mai mult ssuntem curiosi sa vedem daca intr-un moment de luciditate, cei doi zmei,  vor anunta ca vor dona cei 600 lei castigati ilegal, unui copil premiant dar fara posibilitati, ca sa mearga intr-un week-end la plaja.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....