spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV Mega Image reacționează, după ce ANPC a descoperit produse expirate la patru magazine ale gigantului

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV Mega Image reacționează, după ce ANPC a descoperit produse expirate la patru magazine ale gigantului

Mega Image a reacționat, după ce Autoritatea Națională pentru Protecția consumatorilor a dezvăluit că, la patru magazine ale gigantului, au fost descoperite produse expirate și mai multe nereguli.

Celebrul lanț de magazine neagă informațiile făcute publice de către ANPC. Mai mult, reprezentanții Mega Image au susținut că magazinele lor respectă toate normale de operare, sunt conforme normelor de igienă și de siguranță a alimentelor.

„Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat! O serie de articole din mass-media au inclus informatii partiale sau prezentate intr-un mod general, care nu reflecta situatia reala si pot genera concluzii gresite. Va asiguram ca magazinele noastre respecta toate normele de operare, sunt conforme normelor de igiena si de siguranta a alimentelor si ne pastram atat angajamentul de a informa corect clientii cat si de a respecta legislatia in vigoare. Va multumim!”, au precizat reprezentanții Mega Image, pentru reporterul Bugetul.ro.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit mai multe nereguli la patru magazine Mega Image din Constanţa, printre care promoţii şi produse expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare.

Mai mult, conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) ia în calcul propunerea suspendării activităţii în aceste magazine, pentru o perioadă de la şase luni la un an, informează News.ro.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că, marţi, a fost desfăşurată o acţiune la mai multe magazine Mega Image, el precizând că acest control a pornind de la observarea faptului că sticle cu sucuri de portocale fusese reetichetate, acestea fiind, de fapt, expirate.

Vezi și

Mare atenție! Autoritățile trag un semnal de alarmă! Ce medicament nu trebuie cumpărat

Vești proaste pentru români! Dacă nu anunțați Fiscul riscați aceste amenzi

De necrezut! Unde ar locui tatăl premierului Viorica Dăncilă (foto) – Imagini incredibile

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments