Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV ! La Curtea de Argeş examenul auto nu se va mai da joia

Publicat

in

#Aglomeraţia şi lipsa infrastructurii rutiere creeazǎ mari probleme

#Perioada de aşteptare între proba teoreticǎ şi cea practicǎ a ajuns la 6 luni de zile

Instructorii şcolilor de şoferi din Curtea de Argeş şi elevii acestora sunt oarecum nemulţumiţi de faptul cǎ în municipiu, examenul pentru obţinerea permisului de conducere, proba practicǎ, se ţine joia. Si asta pentru cǎ este cea mai aglomeratǎ zi iar cum în Curtea de Argeş marcajele rutiere şi întreaga infrastructurǎ lasǎ mult de dorit, este foarte greu pentru elevi sǎ şi treacǎ proba de condus la care sunt supuşi.

« Este foarte aglomerat, a devenit traseul la Curtea de Argeş mult mai greu decât la Piteşti. Acolo ai semnalizare clarǎ, ai giratorii, treceri de pietoni care se respectǎ, aici toatǎ lumea merge pe unde vrea, parcheazǎ cum vrea, este greu sǎ treci prin anumite zone şi ca şofer cu exeperienţǎ, ce sǎ mai vorbim de un elev care mai are şi emoţii. Au fost purtate unele discuţii cu domnul primar care urmeazǎ sǎ se adreseze celor de la Prefecturǎ sǎ se gǎseascǎ o soluţie pentru schimbarea zilei de examen » au declarat redactorilor PROFIT unii dintre instructorii auto.

Pânǎ atunci însǎ, promovabilitatea la examenul de obţinere a permisului de conducere la Curtea de Argeş este în cǎdere liberǎ. Tot mai puţini elevi obţin permisul iar introducerea sistemelor de supraveghere video şi audio pare sǎ îi streseze şi mai mult pe candidaţi. In plus, perioada de la înscriere pânǎ la proba practicǎ devine tot mai lungǎ şi nimeni nu ia mǎsuri. Astfel, un elev care se înscrie zilele acestea pentru a susţine proba de condus la Curtea de Argeş va da examenul cel mai devreme în luna ianuarie a anului viitor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Kärcher investește 25 de milioane de euro în a doua fabrică de aspiratoare

Publicat

in

De

Vești bune pentru economia orasului Curtea de Arges! După cum se stie, in urma cu doi ani, Grupul german Kärcher a cumpărat o clădire în Curtea de Argeş pentru a dezvolta aici o nouă facilitate de producţie. Iniţial planul era ca această construcţie să fie remodelată, însă acum gigantul a decis să demoleze o bună parte din clădire şi să reconstruiască o nouă facilitate de producţie de aspiratoare. Investiţia în cea de-a doua fabrică se va ridica la circa 25 de milioane de euro. „Va fi un proiect major, cu o investiţie totală de circa 25 de milioane de euro, bani ce vor merge către achiziţia de tehnologie, aparatură pentru gama nouă de produse şi, bineînţeles, în clădire“, spune Ion Bican, managing director al CER Cleaning Equipment, firma prin care nemţii de la Kärcher operează fabrica din România. Noua fabrica va insemna crearea de noi locuri de munca dar va genera si un plus financiar la bugetul local al orasului prin taxe si impozite.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Casă în flăcări la Merișani – Intervin pompierii

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la o casă în localitatea Merișani, sat Capul Piscului. La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Potrivit primelor informații arde acoperișul pe o suprafață de circa 60mp.

Revenim cu detalii…

Foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend