spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! La Curtea de Argeş examenul auto nu se va mai da joia

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! La Curtea de Argeş examenul auto nu se va mai da joia

#Aglomeraţia şi lipsa infrastructurii rutiere creeazǎ mari probleme

#Perioada de aşteptare între proba teoreticǎ şi cea practicǎ a ajuns la 6 luni de zile

Instructorii şcolilor de şoferi din Curtea de Argeş şi elevii acestora sunt oarecum nemulţumiţi de faptul cǎ în municipiu, examenul pentru obţinerea permisului de conducere, proba practicǎ, se ţine joia. Si asta pentru cǎ este cea mai aglomeratǎ zi iar cum în Curtea de Argeş marcajele rutiere şi întreaga infrastructurǎ lasǎ mult de dorit, este foarte greu pentru elevi sǎ şi treacǎ proba de condus la care sunt supuşi.

« Este foarte aglomerat, a devenit traseul la Curtea de Argeş mult mai greu decât la Piteşti. Acolo ai semnalizare clarǎ, ai giratorii, treceri de pietoni care se respectǎ, aici toatǎ lumea merge pe unde vrea, parcheazǎ cum vrea, este greu sǎ treci prin anumite zone şi ca şofer cu exeperienţǎ, ce sǎ mai vorbim de un elev care mai are şi emoţii. Au fost purtate unele discuţii cu domnul primar care urmeazǎ sǎ se adreseze celor de la Prefecturǎ sǎ se gǎseascǎ o soluţie pentru schimbarea zilei de examen » au declarat redactorilor PROFIT unii dintre instructorii auto.

Pânǎ atunci însǎ, promovabilitatea la examenul de obţinere a permisului de conducere la Curtea de Argeş este în cǎdere liberǎ. Tot mai puţini elevi obţin permisul iar introducerea sistemelor de supraveghere video şi audio pare sǎ îi streseze şi mai mult pe candidaţi. In plus, perioada de la înscriere pânǎ la proba practicǎ devine tot mai lungǎ şi nimeni nu ia mǎsuri. Astfel, un elev care se înscrie zilele acestea pentru a susţine proba de condus la Curtea de Argeş va da examenul cel mai devreme în luna ianuarie a anului viitor.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....