spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV! Incredibil! Dezinteresul face victime – Femeie luată de ambulanţă în stare gravă după ce şi-a rupt piciorul într-o groapă din centrul vechi

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV! Incredibil! Dezinteresul face victime – Femeie luată de ambulanţă în stare gravă după ce şi-a rupt piciorul într-o groapă din centrul vechi

 

Starea deplorabilă în care se află centrul vechi al municipiului Curtea de Argeş nu mai este o noutate. Lipsa de interes a autorităţilor locale pentru zona istorică situată la intrarea în municipiu, de asemenea, a fost înţeleasă de locuitorii acestui oraş de-a lungul mandatelor diferiţilor conducători ai urbei care au pierdut orice speranţă de renovare sau cel puţin crearea unor condiţii minime, civilizate.

cladiri daramate centrul vechiTencuiala de pe clădirile istorice direct în capul trecătorilor

În această primăvară, zeci de bucăţi de tencuială veche, desprinse de pe unele clădiri istorice lăsate în paragină de proprietari, au căzut pe trotuar şi nu o dată au lovit trecătorii care s-au nimerit în zonă. În ciuda reclamaţiilor făcute în acest sens, de la biroul de urbanism al primăriei nu a fost nimeni la faţa locului, nu a cerut nimeni să se ia măsuri sau chiar să se intereseze de soarta celor loviţi.

groapa centru vechi (2)Femeie luat de ambulanţă după ce a căzut într-o groapă

Se pare că la Curtea de Argeş nu numai şoferii au probleme cu gropile din carosabil ci şi pietonii şi, în aceeaşi zonă a centrului vechi. Joi după amiază, a fost apelat serviciul 112 şi o ambulanţă a venit în singura intersecţie semaforizată a municipiului Curtea de Argeş pentru a acorda îngrijiri medicale şi a transporta la spital o femeie care şi-a rupt piciorul şi a avut mai multe plăgi la picior după ce a căzut într-o groapă, plină cu fire electrice.

Acum un an aceleaşi probleme dar nimeni nu a luat măsuri

Groapa plină cu cablurile electrice ale semafoarelor este acoperită provizoriu cu o dală de fier care se mişcă inclusiv la bătaia vântului, nu numai când cineva calcă pe ea. Capcana pusă de autorităţi face acum victime pentru a doua oară după ce anul trecut un alt argeşean era să rămână nenorocit pe viaţă, căzând în ea.

„Nu se poate aşa ceva, să laşi asta aşa să îşi rupă oamenii picioarele. S-a întâmplat de atâtea ori dar cred că până nu o să fie ceva foarte grav nu o să facă nimeni nimic. Aşa a fost şi anul trecut, au venit câţiva muncitori de pe la primărie, au pus capacul la loc dar nu a verificat nimeni dacă stă fix sau să încerce cineva să îl prindă acolo. Acum femeia s-a lovit rău, avea fractură deschisă… Ar putea să dea primăria în judecată, să ii înveţe cineva minte o dată”, au declarat mai mulţi vânzători de la magazinele din zonă.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....