Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! În stil MAFIOT, adjunctul Poliţiei Curtea de Argeş AMENINŢAT CU MOARTEA: „Pistolul meu nu dă greș niciodată. Îmi este silă să mă murdăresc pe mâini cu sângele tău, jegule !”

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! În stil MAFIOT, adjunctul Poliţiei Curtea de Argeş AMENINŢAT CU MOARTEA: „Pistolul meu nu dă greș niciodată. Îmi este silă să mă murdăresc pe mâini cu sângele tău, jegule !”

– Clanurile interlope anunţă eliminarea capilor Poliţiei argeşene şi arată că războiul continuă … extrem de periculos

Marturii şi mesaje incredibile au ajuns in posesia ziarului nostru care arată faptul ca anumite conflicte dintre grupurile interlope, cel mai probabil, si poliţişti au trecut la un alt nivel, extrem de periculos, cel al ameninţărilor făţişe in stil mafiot. Se anunţă fără jenă eliminarea unor capi din Poliţia Argeş, printre aceştia figurând cativa comisari şefi. Unul dintre cei vizaţi este comisarul Laurentiu Iordache, adjunctul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, acelasi politist care în cursul nopţii de 15 spre 16 ianuarie 2016, a fost bătut crunt în plină stradă de doi interlopi cărora le făcuseră dosare penale.
Acum, acelasi politist care detine a doua functie in cadrul Politiei Minicipiului Curtea de Argeş a primit amenintari incredibile de la un cetatean despre care se crede ca ar fi apropiat grupului celor doi interlopi.

„Îmi este silă să mă murdăresc pe mâini cu sângele tău, jegule !  Dar pistolul meu nu dă greș niciodată , mare atenție ! Te-am avertizat pentru ultima oară zdreanta penală!  O să vină Ispir să îți mănânce coliva, vezi tu ce li se întâmplă celor ca tine !”, este unul dintre mesajele primite de comisarul Laurentiru Iordache, zilele trecute. 

A fost sesizata deja conducerea Politiei iar amenintările au ajuns si in atenţia SRI care incearca sa afle acum identitatea autorului mesajului de mai sus dar si a altor mesaje de aminiţare la fel de dure.

Toata povestea si toate mesajele primite de comisarul Iordache dar şi ce spun reprezentantii politiei si ai serviciilor specializate, in editia de print de luni a ziarului PROFIT.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....