spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! FOCUS SAT de la UPC, BĂTAIE de JOC in noaptea de REVELION – Mii de romani lasati fara televiziune

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! FOCUS SAT de la UPC, BĂTAIE de JOC in noaptea de REVELION – Mii de romani lasati fara televiziune

– Furnizorul de televiziune Focus Sat a lasat mii de romani fara televiziune in noaptea dintre ani, desi acestia aveau platile la zi.

– Reprezentantii companiei isi recunosc gafa dar nu isi cer scuze !

Caz fara precedent in Romania ! O companie de furnizare de televiziune prin satelit, Focus Sat de la UPC, a reusit sa strice noapte de revelion a mii de romani care petreceau trecerea dintre ani acasa, in fata televizoarelor. Imediat dupa ora 24:00, dupa ce au ciocnit paharele de sampanie si si-au urat „La multi ani”, oamenii au revenit la masa obisnuiti sa se uite la televizor. Surpriza, insa ! Acesul la programele televizate le-a fost restrictionat fara motiv asa ca oameni s-au vazut in penibila postura de a nu putea viziona niciun program te televiziune romanesc si a se bucura de cea mai importanta noapte din an. Pe toate ecranele aparea mesajul celor de la Focus Sat, companie detinuta de cunoscuta UPC Romania, prin care romanii erau informati ca le-a fost restrictionat accesul la programele de televiziune pe motiv de … neplata. Peste 100 de argeseni au contactat, nervosi, redactia ziarului nostru in noaptea dintre ani reclamand bataia de joc a celor de la Focus Sat, mai ales ca erau cu platile la zi. ” Avem platit  pana in 16 decembrie abonamentul dar ne-au taiat TV-ul. E incredibil ce se intampla, chiar in noaptea de Revelion sa ne deconecteze? Cat de om poti sa fii sa faci asa ceva? ” a fost unul dintre sutele de mesaje. ” Astia de la Focus Sat ne-au lasat fara televiziune, suntem 3 familii acasa si ne uitam pe pereti. Am incercat sa sunam la ei, am trimis mesaje, avem platit pe trei luni dar…. degeaba. Nimeni nu ne baga in seama. Sunt sanatosi la cap ? Suntem famile modesta nu am avut bani sa ne ducem la restaurant asa ca am stat acasa sa ne uitam la televizor dar astia isi bat efectiv joc de noi „, a reclamat un alt abonat al Focus Sat, companie detinuta de gigantul UPC Romania.

Unul dintre redactorii PROFIT a verificat cele semnalate de sutele de oameni, acestea confirmandu-se pe deplin: Focus Sat a blocat accesul timp de cateva ore la serviciile de televiziune in nopatea de revelion. La ora 2.00, niciun post TV oferit de Focus Sat nu putea fi vizionat, ecranul fiind negru si doar un mesaj in care se anunta restrictionarea serviciului. La respectivul receptor al Focus Sat, abonamentul expira in data de 10 ianuarie 2018, insa redactorul nostru a facut o noua plata prin sistemul SMS. Nici asta nu a deblocat restrictia impusa de cei de la Focus Sat si, asa cum se poate observa in imaginea alaturata, nici dupa doua ore de la aceasta operatiune, serviciile nu au fost reactivate de cei de la Focus Sat. In aceasta situatie au fost mii de romani in noaptea de Reveliona. Ieri, mesageria ziarului s-a umplut de mesaje prin care se anunta acelasi lucru: una dintre cele mai vechi firme de televiziune si-au batut joc de mii de romani chiar in noapte de revelion, blocandu-le accesul la prgramele TV platite in avans…

In cursul zilei de ieri, redactorii PROFIT a incercat sa ia legatura cu oficialii companiei Focus Sat insa nimeni nu a putut oferi un raspuns din partea conducerii. Abia in aceasta dimineata, dupa circa 30 minute de asteptare „in telefon”, unul din angajatii Focus Sat a reusit sa dea o explicatie. Acesta a recunoscut ca au fost serioase probleme, exact de genul celor reclamate de oameni, dar ca de vina ar fi fost sistemul informatic. Acesta trebuia sa genereze o anume cheie de criptare, ceea ce nu s-a intamplat, asa ca, desi cu platile la zi, foarte multi abonati s-au trezit fara acces la programele TV. „Da, am primit si noi sesizari pe aceasta tema. Este regretabil ce s-a intamplat mai ales ca clientii nostri erau cu platile la zi. Situatia s-a declansat imediat dupa miezul noptii insa nu a durat asa mult”, ne-a declarat angajata de la call center-ul Focus Sat. In realitate situatia penibila a durat exact de la ora 0:00 si pana spre dimineata, la ora 06:00, adica exact cand romanii simpli se aseaza cu prietenii si copiii in fata televizoarelor pentru a urmari programele TV speciale de revelion. Ceea ce nu s-a intamlat si in cazul abonatilor Focis Sat, pusi in cea mai penibila situatie din an, desi platisera corect abonamentul catre compania furnizoare de televiziune prin satelit.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....