Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV Fata viceprimarului bătăuşa satului

Publicat

in

Persoane publice reclamate de un minor după ce l-ar fi bătut, fără motiv în plină stradă

Caz fără precent în Argeș unde un puști de 16 ani aduce acuze grave unor persoane publice, care l-ar fi bătut, fără motiv, în plină stradă. Situația este cu atât mai gravă cu cât băiatul spune că agresorii săi sunt o femeie, funcționară publică la primăria Mușetești și un paracliser la Biserica Robaia.

“Fata fostului viceprimar m-a lovit”

Cristian B are 16 ani și locuiește în comuna Mușătești județul Argeș. Vineri seară acesta a venit la sediul redacției pentru a ne povesti întâmplarea de-a dreptul traumatizantă prin care a trecut și pentru a trage în acest fel un semnal de alarmă dar și a grăbi lucrurile privind cercetarea celor despre care spune că l-au lovit cu pumnii și picioarele.

“Plecasem de acasă joi seara, să mă duc la barul din comună să îl iau pe fratele meu, iar când am ajuns în centru, până să ajung în fața barului, aceștia s-au dat jos din mașini, mi-au luat telefonul, mi l-au spart, s-a făcut praf, nici nu l-am mai găsit, după aceea au sărit pe mine și m-au luat la bătaie. Erau trei Victoria Murăreci, Cristian Stana și Bogdan Stana… M-au bătut m-au lăsat acolo iar apoi a venit fratele meu…” își aduce aminte băiatul.

Mama victimei cunoaște comportamentul agresiv al acuzaților

La rândul său, mama copilului, spune că cei trei sunt cunoscuți în zonă cu astfel de apucături și că, nu ar fi prima dată când ar fi iscat un scandal. “Nu e prima dată când fac scandal, vin în bar, se îmbată, sparg sticle, ei sunt… fiță” povestește mâhnită femeia.

Aceasta este hotărâtă însă ca de această dată să nu mai țină totul în tăcere și să facă plângere penală, atât la parchet cât și la poliție, celor care i-au bătut băiatu.

Fată de viceprimar bătăușa satului?!?

Un scandal între tineri în fața unui bar nu este un lucru rar întâlnit în comunele din Argeș însă dacă agresorii sunt, așa cum afirmă Cristian, o femeie, funcționar public la primăria din comună, fată de fost viceprimar și un paracliser la o biserică cu renume, atunci situația se complică. Conform celor care fac aceste acuzații, de vină pentru întreaga poveste ar fi Victoria Murăreci, angajata primăriei Mușătești, fata fostului primar din comună, Bogdan Stana, paracliser la biserica Robaia din aceeași comună și un alt văr al acestuia, angajat la Aquaterm în Curtea de Argeș.

Până la închiderea ediției ziarului nici unul dintre acuzați nu a fost de găsit însă, cel mai probabil vor trebui să de în aceste zile explicații în fața procurorilor și polițiștilor care i-ar pute acuza și sancționa pentru infracțiunea de lovire.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ACUM! Alertă maximă -Incendiu la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, la numarul 112 a fost sesizat un incendiu la un cos fum cu posibilitatea extinderii la casă în municipiul Curtea de Argeș. La fata locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere.

Revenim cu detalii…

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Încă o încercare – Azi a fost reluată procedura pentru consolidarea şi reabilitarea Cetăţii Poenari

Publicat

in

De

Consilul Județean Argeș a lansat, astazi, în sistemul electronic naţional de achiziţii publice o nouă licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de actualizare DALI şi expertiză tehnică (65.000 de lei, fără TVA), o primă etapă pentru consolidarea şi reabilitarea Cetăţii Poenari. După această fază se va trece la licitaţia pentru execuţia propriu-zisă, dar sunt deja mari întârzieri în cadrul acestui proiect care ar trebui să fie realizat cu bani europeni în baza unui contract de finanţare deja semnat. Așa cum ziarul nostru a relatat, ultima licitașie pentru realizarea lucrărilor de conservare şi consolidare a Cetăţii Poenari, proiect estimat la 7,3 milioane de lei, fără TVA, pentru 19 luni, a fost anulată de comisia de evaluare pentru că singura ofertă, depusă de compania italiană Apulia, a fost apreciată ca inacceptabilă şi/sau neconformă. În paralel, Consiliul Judeţean derulează o procedură proprie de licitaţie pentru amenajarea unei căi mecanizate de acces către cetate, cu bani de la bugetul judeţean, iar Muzeul Judeţean are în derulare o procedură pentru amenajarea unui gard electric care să ferească turiştii care urcă pe scări de urşii care şi-au făcut apariţia în zonă şi din cauza cărora cetatea este închisă încă din martie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend