Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV Fata viceprimarului bătăuşa satului

Publicat

in

Persoane publice reclamate de un minor după ce l-ar fi bătut, fără motiv în plină stradă

Caz fără precent în Argeș unde un puști de 16 ani aduce acuze grave unor persoane publice, care l-ar fi bătut, fără motiv, în plină stradă. Situația este cu atât mai gravă cu cât băiatul spune că agresorii săi sunt o femeie, funcționară publică la primăria Mușetești și un paracliser la Biserica Robaia.

“Fata fostului viceprimar m-a lovit”

Cristian B are 16 ani și locuiește în comuna Mușătești județul Argeș. Vineri seară acesta a venit la sediul redacției pentru a ne povesti întâmplarea de-a dreptul traumatizantă prin care a trecut și pentru a trage în acest fel un semnal de alarmă dar și a grăbi lucrurile privind cercetarea celor despre care spune că l-au lovit cu pumnii și picioarele.

“Plecasem de acasă joi seara, să mă duc la barul din comună să îl iau pe fratele meu, iar când am ajuns în centru, până să ajung în fața barului, aceștia s-au dat jos din mașini, mi-au luat telefonul, mi l-au spart, s-a făcut praf, nici nu l-am mai găsit, după aceea au sărit pe mine și m-au luat la bătaie. Erau trei Victoria Murăreci, Cristian Stana și Bogdan Stana… M-au bătut m-au lăsat acolo iar apoi a venit fratele meu…” își aduce aminte băiatul.

Mama victimei cunoaște comportamentul agresiv al acuzaților

La rândul său, mama copilului, spune că cei trei sunt cunoscuți în zonă cu astfel de apucături și că, nu ar fi prima dată când ar fi iscat un scandal. “Nu e prima dată când fac scandal, vin în bar, se îmbată, sparg sticle, ei sunt… fiță” povestește mâhnită femeia.

Aceasta este hotărâtă însă ca de această dată să nu mai țină totul în tăcere și să facă plângere penală, atât la parchet cât și la poliție, celor care i-au bătut băiatu.

Fată de viceprimar bătăușa satului?!?

Un scandal între tineri în fața unui bar nu este un lucru rar întâlnit în comunele din Argeș însă dacă agresorii sunt, așa cum afirmă Cristian, o femeie, funcționar public la primăria din comună, fată de fost viceprimar și un paracliser la o biserică cu renume, atunci situația se complică. Conform celor care fac aceste acuzații, de vină pentru întreaga poveste ar fi Victoria Murăreci, angajata primăriei Mușătești, fata fostului primar din comună, Bogdan Stana, paracliser la biserica Robaia din aceeași comună și un alt văr al acestuia, angajat la Aquaterm în Curtea de Argeș.

Până la închiderea ediției ziarului nici unul dintre acuzați nu a fost de găsit însă, cel mai probabil vor trebui să de în aceste zile explicații în fața procurorilor și polițiștilor care i-ar pute acuza și sancționa pentru infracțiunea de lovire.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Garda Forestieră și Poliția în acțiune! Lemne fără documente, amenzi și dosare penale

Publicat

in

De

În perioada 13-19 ianuarie a.c., polițiștii biroului specializat din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești, precum și polițiștii celorlalte structuri, au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos. 

Au fost depistați 22 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 51 de ani, din comuna Brăduleț, care transporta, cu o autoutilitară material lemnos, pe raza localității de domiciliu, fără documente legale de proveniență sau transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010R, iar materialul lemnos, în cantitate de aproape 6 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Mușăteşti.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la punctul de lucru din localitatea Țițești al unei societăți comerciale cu obiect de activitate prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, cu sediul pe raza comunei Stoenești, referitor la respectarea legislaţiei privind regimul silvic.

În urma verificărilor, s-au constatat nereguli privind deţinerea, fără documente de provenienţă, a unei cantităţi de aproximativ 10 de metri cubi material lemnos.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, totodată fiind dispusă confiscarea valorică a materialului lemnos deţinut fără respectarea normelor legale, în valoare de peste 6000 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend