spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV! Familia Dăneţ, chirurgii din Curtea de Argeş – 2 miliarde anual din salarii

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV! Familia Dăneţ, chirurgii din Curtea de Argeş – 2 miliarde anual din salarii

danetDirectorul medical al spitalului – 4 case şi trei maşini

Declaraţiile de avere ale personalului administrativ al Spitalului Municipal Curtea de Argeş arată că problemele din sistemul sanitar nu afectează prea mult salariile şi nici bunăstarea unor medici sau a personalului nemedical. E drept că un medic bun ar merita mult mai mulţi bani decât îi oferă acum sistemul însă nici salariile pe care unii le au la Curtea de Argeş nu sunt de neglijat, chiar şi dacă se află într-o funcţie de conducere cu responsabilitate.

Ionela Dăneţ – trei maşini şi trei apartamente

Managerul Spitalului Municipal Curtea de Argeş, medicul chirurg Ionela Dăneţ este, probabil, cel mai bine plătit medic din cadrul unităţii spitaliceşti. Conform declaraţiei de avere postate recent pe pagina de internet a spitalului, aceasta deţine trei apartamente, două în Curtea de Argeş şi unul în Piteşti dar şi trei autoturisme, două Skoda şi un Smart. Ca majoritatea argeşenilor nu are depozite bancare ci un credit cu scadenţă în anul 2017. Salariul Ionelei Dăneţ este, conform aceleiaşi declaraţii de 99.398 lei anual, adică aproape un miliard de lei, aproximativ 80 milioane lei lunar, e drept, cu tot cu sporuri şi cu gărzi.

Nici soţul nu este mult mai prejos. Ca şef al secţiei chirurgie al aceluiaşi spital din Curtea de Argeş, Ion Dăneţ încasează anual suma de 98.471 lei din salariu şi suma de 25.000 lei de pe urma societăţii Danetti Med San, unde este acţionar unic.

Directorul medical Viorel State, are banii puşi de-o parte

Viorel State, medic neonatolog şi director medical al Spitalului Municipal Curtea de Argeş deţine un teren de 1350 metri pătraţi în municipiu dar şi 2300 metri pătraţi primiţi moştenire în comuna Nucşoara. Alături de soţia sa, medic la rândul ei, este proprietar a două apartamente în Curtea de Argeş şi două case, una în municipiu iar cea de-a doua în comuna Pietroşani. Ca orice medic care se respectă, şi Viorel State deţine trei maşini, două pe care le-a cumpărat iar una, cea mai nouă, fabricată în 2008, primită moştenire. Medicul nu are credite în bănci ci doar economii de peste 13.000 de dolari iar salariul anual pe care îl încasează este de 65.072 lei.

Directorul financiar contabil – salariu mai mic dar avere destulă

Livioara Laită, director economic al spitalului este deţinătoarea a trei terenuri, în Curtea de Argeş, Dragoslavele şi Ciofrângeni, a unui apartament şi trei case de locuit. În 2019 va lichida şi creditele pe care le are la bancă, de unde a împrumutat suma de 200.000 lei iar cel mai probabil banii de rate vor veni din salariul de 48.638 pe care îl încasează anual.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....