spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! El va fi noul arhitect şef al oraşului Curtea de Argeş ! EXPERIENTA VASTA

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! El va fi noul arhitect şef al oraşului Curtea de Argeş ! EXPERIENTA VASTA

Curtea de Arges are mari sanse sa aibă, in sfarsit, un arhitect sef cu adevarat profesionist, pe masura importantei orasului ! Numele sau este Teodor Petreanu, are o experienţă vasta in domeniu si a lucrat o buna perioada in sub umbrela Guvernului, facand parte din staff-ul Oficiul Român pentru Ştiinţă şi Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană ce apartine de Ministerul Cercetarii.

El este singurul admis de Agentia Nationala a Functionarilor Publici pentru a sustine examenul final de ocupare a postului de arhitect sef, examen  care va avea loc in data de 10 mai. Avand in vedere calitatile, experienta  si pregatirea sa, putem spune ca nici nu se pune problema ca, de la jumatatea lunii viitoare, Teodor Petreanu sa preia importanta functie si sa faca ordine in haosul urbanistic din oras.

Teodor Petreanu a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” precum si Academia de Studii Economice. Timp de doua luni a participat la un curs specializat in arhitectura la Venezia, Italia. In ultimii 8 ani a fost arhitect la o importanta companie romaneasca si, asa cum spuneam mai sus, a facut parte, la Brusselles,  din staff-ul Oficiul Român pentru Ştiinţă şi Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană.

Asadar sunt toate premisele ca urbanismul orasului Curtea de Arges sa fie preluat si reconceput de un profesionist in domeniu.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....