Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

EXCLUSIV După ce a fost acuzat că vrea să pună mâna pe SMURD, Marcel Vela oferă o replică spumoasă: ‘Am văzut că s-au înșelat’

Publicat

in

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a declarat, pentru Bugetul.ro, că ministrul de Interne, Marcel Vela,prin reorganizarea demarată, vrea să pună mâna pe SMURD.

Mai mult, conform lui Coarnă, șeful MAI ar urmări să-i înlocuiască pe șefii din Poliție, care nu corespund profilului său politic.

La solicitarea Bugetul.ro, ministrul de Interne, Marcel Vela, a reacționat la acuzațiile lui Dumitru Coarnă.

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Coarnă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

Ministrul de Interne ne-a declarat că nu comentează „ce spun prezicătorii sau ghicitoarele”. Totodată, Marcel Vela ne-a precizat că nu va intra în polemici sterile.

Nu comentez ce spun prezicătorii sau ghicitoarele. Am văzut că s-au înșelat și cu Apocalipsa! Cât despre jigniri, am constatat că acesta este un mod de lucru al unora și nu voi intra în polemici sterile”, a spus, pentru Bugetul.ro, Marcel Vela.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a declarat, pentru Bugetul.ro, că ministrul de Interne, Marcel Vela, minte atunci când spune că reorganizarea va fi în folosul cetățeanului. Mai mult, Dumitru Coarnă acuză că, prin reorganizare, Marcel Vela vrea să pună mâna pe SMURD. 

Marți, șeful SNPPC a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că s-a întâlnit, luni, cu secretarul de stat Bogdan Despescu, la sediul IGPR, unde l-a întrebat dacă există vreun plan pentru reorganizarea începută de Marcel Vela și dacă există finanțare.

Vezi și Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

Dumitru Coarnă ne-a spus că, în mod paradoxal, n-a primit niciun răspuns. Vezi continuarea AICI.

Vezi și Toți șoferii sunt vizați! Marcel Vela schimbă legea

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Dezvaluiri

‘Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela?’ (opinie)

Publicat

in

De

Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela?” – replica nu este a mea, ci a unui polițist local care m-a oprit, joi, pentru un control de rutină, că doar trăim vremuri de stare de urgență.

Miercuri vă avertizam că, în perioada aceasta, oamenii care aplică legea ar putea face abuzuri, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Joi, în jurul prânzului, m-am dus până la Xerox, fără a completa o declarație pe propria răspundere, dar având cartea de identitate la mine, pentru a i-o arăta organului, în cazul în care mă oprea vreunul.

S-a întâmplat ca la 20-30 de metri de scara blocului meu să mă oprească o patrulă de la Poliția Locală. Evident că nu s-au legitimat și purtau și măști de protecție. Practic, nu aveau cum să fie identificați.

Le explic unde mă duc, le arăt buletinul și le spun: „N-ați auzit ce a zis ministrul Vela ieri? Nu e nevoie să completăm declarația pe propria răspundere pentru…”.

Nu apuc să-mi termin ideea că mă întrerupe unul dintre polițiștii locali: „Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela? A fost publicată o Ordonanță Militară și eu după asta mă iau.

Apoi îmi arată pe telefon O.M. nr. 3/2020, pe care, de altfel, o știam.

La un moment dat, revine la ce i-am zis eu legat de declarația lui Marcel Vela și-mi zice: „Păi, ce? Sunteți îmbrăcat în trening?”.Nu eram.

Dar cum vine asta? Dacă mă îmbrac în trening, pot să mă plimb cât vreau în jurul blocului și să zic că am ieșit să fac mișcare?

În cele din urmă, ieri am scăpat doar cu un avertisment, azi-dimineață m-am îmbrăcat în trening, când m-am dus să iau pâine, evident, având buletinul la mine.

Eugen Dinu

P.S.: Nu ieșiți din casă, pentru siguranța voastră. Ieșiți doar pentru urgențe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

EXCLUSIV Omul nr. 2 din MAI, Bogdan Despescu, dezminte: ‘Să-mi las colegii în mijlocul luptei? Așa mă cunoașteți pe mine?’

Publicat

in

De

În spațiul public a apărut informația conform căreia secretarul de stat Bogdan Despescu, omul numărul 2 din MAI, ar urma să-l urmeze pe Victor Costache și să părăsească frontul pe care se dă bătălia cu coronavirusul.

Reporterul Bugetul.ro l-a contactat, în această dimineață, pe Bogdan Despescu pentru a afla dacă este adevărat sau nu.

Al doilea om din Ministerul de Interne a dezmințit informația, precizând că nu-și va lăsa colegii în mijlocul luptei.

Să-mi las colegii în mijlocul luptei? Așa mă cunoașteți pe mine? Eu nu-mi las colegii în mijlocul luptei. Bazați-vă pe mine”, a declarat, pentru Bugetul.ro, chestorul Bogdan Despescu.

Joi, Victor Costache a demisionat din funcția de ministru al Sănătății, în plină epidemie de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban i-a acceptat demisia. În locul lui Victor Costache,  Orban l-a propus pe Nelu Tătaru.

Tot joi, pe repede-înainte, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tătaru în funcția de Ministru al Sănătății.

Vezi și

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend