Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Dumitru Andresoi, „Regele Ciobanilor” participa la licitatia pentru pasunile din Arges

Publicat

in

In aceste momente, la primaria Curtea de Arges are loc licitatia in vedere concesionarii pasunilor alpine. Cum regulamentul aprobat de consilieri, cu scandal ce-i drept, din partea crescatorilor de animale, permitea inscrierea a lictatie a tuturor persoanelor care indeplinesc criteriile, din orice zona a Romaniei si chiar din strainatate, inevitabilul s-a produs.

In aceste momente se licitateaza pentru pasunea alpina Podu Giurgiului unde s-au inscris trei crescatori de animale si anume Dan Petrescu, fam Cristescu si, Dumitru Andresoi, din Deva, cunoscut in tara ca „Regele Ciobanilor”.

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Marius Budăi salveaza situatia: `Nu este nicio problemă`!

Publicat

in

De

sursa foto:  dcbusiness.

În urmă unei declarații făcute pe facebook de Violeta Alecandru, Marius Budai,deputat PSD, informează oamenii pentru a nu se panica.

Violeta Alexandru venea cu următoarele informații:„Am mers astăzi la firul ierbii, alegând, aleatoriu, Casa de Pensii Dâmbovița, pentru a vedea cum stau lucrurile cu aceste cărți de muncă ne-scanate, situație care îi poartă pe oameni pe drumuri pentru depunerea de adeverințe.Am terminat ședința la Cartel Alfa și am plecat, fără anunț, la Târgoviște..

În perioada 2006 – 2008, Casele de Pensii au scanat cărțile de muncă. Nu toate, se estimează un procent de 80%. Verific, la sânge, procentul. Am cerut, desigur, explicații detaliate privind renunțarea, de către cei care au avut sarcină să facă scanarea, la obiectivul integrării tuturor informațiilor din Cărțile de muncă în sistem. Pentru mine lucrurile sunt simple: sunt informații deținute de o instituție, oamenii nu mai au de ce să le aducă ei. Să răspundă cei din sistem, cei care trebuie să le aibă.

Concluzia preliminară a documentării mele: scanările nu sunt de bună calitate. Casele de Pensii spun că nu pot avea încredere în corectitudinea informațiilor. Pe scurt, bani aruncați, timp irosit. Sunt oameni cărora nu le pasă că se irosesc resurse. Cineva nu și-a făcut treaba și cineva a decis să se renunțe, oprind practic România în loc cu câțiva ani și purtând pensionarii pe drumuri pe la angajatori/ITM, etc.,scria ministrul Muncii.

Deputatul PSD a venit cu completări pentru a calma spiritele.

„Nu voi comenta. O să spun doar adevărul din punct de vedere legal. În ianuarie 2011, nu s-au mai completat carnetele de muncă, s-au închis cu 31.12.2010, urmând procedura de scanare. Eu vreau să liniştesc oamenii şi să le spun că, atunci când depun dosarul, una din părţile principale la dosar este carnetul de muncă. În momentul de faţă, dosarul de pensie conţine neapărat carnetul de muncă în original. Nu este nicio problemă. Asta este o acţiune de imagine şi, din păcate, în continuare, o necunoaştere a legii”, a explicat Marius Budăi la România TV.

„Știm cu toţii că, de la 1 ianuarie 2011, 90% dintre cei care lucrau la acea dată şi-au primit acasă carnetele de muncă sau angajatorii ni le-au înaintat pe bază de proces verbal şi semnătură. Carnetele de muncă se află acasă la noi. În momentul în care ieşim la muncă, depunem dosarul, care conţine acest carnet de muncă, pe lângă alte adeverinţe doveditoare de sporuri, de condiţii deosebite etc. Nu este nicio problemă”, a mai spus acesta, arată dcnews.

Vezi și:Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

`Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești

Publicat

in

De

Scandalos! Într-o postare pe facebook, fostul ministru al Educației în guvernul Boc, Daniel P. Funeriu, s-a adresat marelui Tudor Gheorghe, într-un mod grosolan.

„Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri!”, a scris fostul ministru.

„Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă?

Johnny Mandolină, e același lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali? Nu ți-e rușine ca de la înălțimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că „a fost degeaba” în mintea oamenior care au făcut, prin sudoarea frunții lor, țara asta să stea la masă cu Germania, Franța și Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo și Coreea de Nord?
Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceaușescu, eu și mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-și revadă frații și părinții, și tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine ești tu, mă, să-ți permiți să dai sentințe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba!

Nu ai înțeles că lumea evoluează și respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, și îți spun atât: să-ți fie rușine, canalie talentată! Să-ți fie rușine nici măcar pentru că ți-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrânețe, ți-ai bătut joc de ce-ai făcut o viață întreagă, ți-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la Natură, ți-ai bătut joc de o țară și oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înțelegi vreodată!
Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!”, a adăugat Funeriu.

Vezi și:Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend