spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Exclusiv! Directorul CC „TM” Liviu Cioacă „la loc comanda”!

Facebook Twitter Google+
Exclusiv!  Directorul CC „TM” Liviu Cioacă „la loc comanda”!

Directorul Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” Câmpulung, Liviu Cioacă a arătat că este un bun executant atunci când, fără să crâcnească, a luat act de comanda internă, venită dinspre primărie, de a-şi face bagajele şi de a-şi muta activitatea într-o zonă limitrofă a municipiului, respectiv Centrul de Afaceri din curtea Colegiului Tehnic. După ce spaţiul din Centrul de Afaceri a început să fie amenajat, Cioacă a primit un alt ordin de retragere a trupelor la vechea bază, Casa de Cultură C. D. Aricescu, unde îşi desfăşoară activitate, cu chirie, din martie 2008.
Interesant că, şi mai demult, activitatea Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” era ca şi mutată undeva pe centura Câmpulungului, într-o fostă grădiniţă de pe şoseaua de variantă la câţiva kilometri de centrul municipiului.
Motivul care a stat şi încă mai stă la baza mutării activităţii culturale câmpulungene, oriunde pe raza extremităţilor municipiului, este contractul de închiriere încheiat între Casa de Cultură C. D. Aricescu şi Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”.
În premieră, am putut afla, în mod oficial, suma pe care Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” o plăteşte Casei de Cultură C. D. Aricescu pentru chirie, aceasta ridicându-se la 18.000 lei pe an, mai precis 1500 lei pe lună, pentru spaţiul de birou, scenă, ocazional sala de spectacole, o cameră pentru materiale şi utilităţi, plus cablu TV şi Internet.

Banii pe chirie se vor mai plăti mult şi bine până ce sediul Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” va fi reabilitat şi la interior nu numai pe exterior.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....