spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV! Curtea de Argeş ar putea rămâne fără bâlciul tradiţional de Sf. Maria

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV! Curtea de Argeş ar putea rămâne fără bâlciul tradiţional de Sf. Maria

balciProprietarii terenului pe care se monta parcul de distracţii au bătut ţăruşii şi nu mai acceptă să intre nimeni pe terenul lor
Primarul Diaconu speră ca până la Sf Maria platforma din faţa sălii de sport sa fie gata pentru bâlci
Zilele trecute, o parte dintre cei şase proprietari ai terenului din imediata apropiere a Stadionului Municipal, folosit acum ca teren de antrenament pentru viitorii fotbalişti, au bătut ţăruşii pentru a-şi delimita parcelele pe care le-au câştigat în urma unui proces cu primăria, în urma cu câţiva ani de zile.
Din câte se pare proprietarii sunt foarte supăraţi de faptul că anul trecut pe terenul lor s-a organizat bâlciul annual de Sf Maria pentru care comercianţii au plătit diferite taxe însă lor nu le-a revenit nici un leu pentru că le-a fost folosit terenul. Aşadar, aceştia declară răspicat că în acest an nu vor mai permite accesul nimănui pe parcelele care le aparţin, aşa că există riscul ca bâlciul să nu mai poată fi organizat.
“Ne gândim serios să cumpărăm acel teren”
Primarul Nicolae Diaconu spune totuşi ca până în luna august, când se vor organiza Zilele Municipiului şi balciul, se va găsi o solutie. “Eu am vorbit deja cu proprietarii numai că din câte vad nu se prea înţeleg nici ei între ei. Ideea este că oricum ei nu au nici un fel de acces la acel teren aşa că poate îi convingem să cumpărăm noi, consiliul local, acel teren. Sper totuşi ca până la Sf Maria să amenajăm platforma betonată, scena, şi tot ce ne-am mai propus în faţa sălii de sport şi acolo să organizam totul”, a declarat primarul Nicoale Diaconu.
Dacă proprietarii terenului nu vor mai lăsa pe nimeni să le încalce proprietatea, iar Serviciul Public de Gospodărire Comunală care mai mult ca sigur că se va ocupa de lucrări nu va finaliza platoforma, există riscul că anul acesta, bâlciul de Sf Maria să nu mai existe la Curtea de Argeş.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....