Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! Cu 20% si 13 % in aceste orase, Mircea Diaconu a invins lejer PDL si PNL

Publicat

in

Rezultate dezastruase pentru PNL si PDL la alegerile de duminica in orasul de suflet al lui Mircea Diaconu, Curtea de Arges.. In timp ce PNL se face de ras cu un neverosimil; 10, 65 % iar PDL cu doar 10, 77 %, Mircea Diaconu a obtinut 12, 45% spulberandu-si practic aversarii, fostii colegi de partid. MAi mult, la Campulung cunoscutul actor a stabilit si recordul national cu un procent de 20%. Reamintim ca Mircea Diaconu castigase un mandat de senator pe colegiul Curtea de Arges fiind membru al orgnizatiei locala pana la momentul demisiei.

Iata rezultatul incredibil obtinut de Mircea Diaconu conform rezultatelor oficiale.

REZULTATE PARLAMENTUL EUROPEAN  Click pe foto pentru a mari...

REZULTATE PARLAMENTUL EUROPEAN Click pe foto pentru a mari…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenție! Pe cine poate afecta mai mult coronavirusul: Plătesc prețul ridicat

Publicat

in

De

Adrian-Streinu Cercel,Directorul Institutului „Matei Balș”, a declarat, la „Tucă Show”, că vârsta este decisivă în cazul unui pacient cu noul coronavirus, copiii fiind cei care par să fie în siguranță, însă nu același lucru se întâmplă cu persoanele peste 70 de ani.

„Vârsta e decisivă. Copiii par a fi în siguranță, cei peste 70 de ani plătesc prețul ridicat. 30-40% din decese sunt din această vârstă. E mai bine să te naști femeie decât bărbat, față de coronavirus”, a spus Adrian-Streinu Cercel.

Întrebat ce risc de infectare ar putea avea românii dacă merg la secția de vot la alegerile locale din iunie, Streinu-Cercel a spus că dacă se va extinde virusul, probabil se va amâna.

„Nu vă pot spune acum ce risc pentru că nu știu care va fi tendința de circulație a virusului. În apropiere vom știi. Dacă se extinde vom amâna”, a spus medicul.

Directorul Institutului „Matei Balș” a spus că de când cu noul virus are și el whatsapp.

Vezi și:E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură dură pentru Codrin Ștefănescu! Fostul membru PSD, Ana Birchall, contraatacă: Ce om mic care se crede mare!”

Publicat

in

De

Ana Birchall și Codrin Ștefănescu au schimbat replici dure pe facebook, după ce fostul secretar general al social-democraților a fost chemat la DIICOT. „Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu.

În replică, fostul membru PSD, Ana Birchall, a scris : Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!

”Sunt absolut sigur că și ancheta de la Reșița se va finaliza curând. Și toți colegii mei din PSD Caraș își vor dovedi nevinovăția. Și cu această ocazie, vor înțelege toți că legislația privind activitatea partidelor politice mai trebuie îmbunătățită. Le doresc să fie uniți, curajoși și loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins că vor câștiga iar și alegerile locale și cele parlamentare. Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, pe Facebook.

”Asemenea persoane se pare că nu vor înțelege niciodată să respecte că justiția se face în sala de judecată (pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV! Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea? Ai fost citat, mergi frumos și dai declarații fără tam-tam și istericale! Simplu… așa funcționează în orice stat normal!” a scris Ana Birchall, pe Facebook, unde a mai precizat că plângerea a fost făcută de un fost președinte executiv al PSD.

După mesajul de mai sus al lui Codrin Ștefănescu, Ana Birchall a scris, în replică: ”Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!” potrivit dcnews.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend