Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Compania STEINEL A FOST VÂNDUTĂ ! Noul proprietar este ADCURAM AG – CE SE ÎNTÂMPLĂ

Publicat

in

Tranzactie spectaculoasă in domeniul tehnologiei inteligente ! Compania Steinel care deține unități de producție și in Argeș, la Curtea de Argeș, a fost vandută de către Ingo Steinel, fiul lui Heinrich Steinel, omul de afaceri german care punea bazele comppaniei in 1959. Pachetul majoritar de acțiuni a fost cumparat de compania germana ADCURAM Group AG cu sediul in Munchen, un puternic holding financiar detinut de un grup de oameni de afaceri germani si austrieci aflați sub bagheta lui Philipp Gusinde. Noul proprietar al Steinel este specializat in achiziționa companilor cu potențial pentru a le dezvolta în continuare. ADCURAM are șapte filiale in toata Europa și aproximativ 4.000 de angajați și generează venituri globale de 500 de milioane de euro anual.

Ingo Steinel, fostul patron al companiei va rămâne conectat la STEINEL ca director general. ADCURAM doreste, astfel, din postura de proprietar al Steinel, sa intensifice implementarea strategiei de creștere prin extinderea companiei și o mai mare internaționalizare. Tranzacția, ale cărei detalii nu au fost dezvăluite, a fost finalizată la sfârșitul lunii noiembrie 2019 si a fost adusa in atentia mediului de afaceri din Germania pe 2 decembrie.

„Nu numai dezvoltarea detectorului de mișcare și a primului corp de iluminat cu senzori din lume sunt repere impresionante de la STEINEL. În calitate de lider în domeniul tehnologiei și inovației, compania este poziționată excelent și poziționată ideal pentru o creștere suplimentară. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare pe termen lung pe o piață extrem de atractivă „, explică directorul general al ADCURAM, dr. ing. Philipp Gusinde.

Din postura de vanzator, Ingo Steinel a declarat: „Continuarea succesului STEINEL este foarte importantă pentru mine. Sunt foarte fericit că am găsit un partener ca ADCURAM care gândește antreprenorial și inovator și care are o experiență deosebită în a sprijini companiile mijlocii din segmentul de piață pe care activeaza Steinel. Împreună vom iniția următorii pași de creștere a companiei „

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

MINUNE ! Presa si Prefectura Arges au aflat ceea ce PROFIT si SUPER TV anuntau de acum 3 zile- CAZURILE DE CORONAVIRUS

Publicat

in

De

A fost veselie mare azi in presa din Arges dar si la Prefectura ! Motivul: au aflat si ei ceea ce Super TV si PROFIT anuntau inca de acum trei zile, anune numarul oficial al celor confirmati pozitiv cu COVID 19 in Arges. Dupa cum bine stiti, Prefectura Arges a refuzat sa informeze populatia cu privire la numarul argesenilor infectati ciu COVID 19. Cum presa astepta la botul calului aceste informatii, nici aceasta nu a informat populatia. De luni, in emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE, Super TV si PROFIT au informat afisat permanent numarul celor infectati din Arges, asa cum apareau in statisticile Ministerului Sanatatii. Astazi, probabil vazand ca e anormal sa spui ca ai 2 vindecati la 0 infectati, Prefectura a anuntat in sfarsit numarul celor infectati in Arges, numar care corespunde cu cel anuntat de Super TV inca de acum trei zile. De ce spuneam mai sus veselie ? Pentru ca gornistii prefecturii au titrat dupa aflarea cifrelor ” In sfarsit avem datele. Dumnezeu e argesean ! „

Astfel, Prfectura Arges a anuntat azi, oficial, ca in Arges sunt 10 cazuri confirmate cu infectie COVID 19. Cu unul mai mult decat anunta Super TV in ultimele zile, ultimul fiind confirmat azi dimineata, asa cum se vede si in imaginea de mai jos.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea

Publicat

in

De

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER) face apel la populaţie să dea dovadă de responsabilitate şi solidaritate şi să nu îşi facă stocuri de paracetamol sau de alte medicamente. „Putem fabrica sau importa suficiente cantităţi care să ajungă la toată lumea, dar nu putem face faţă solicitărilor dacă din panică se cumpără zeci de cutii”, arată PRIMER.

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din România arată, într-un comunicat de presă transmis joi, că are o capacitate însumată instalată de producţie anuală de peste 10 miliarde de unităţi terapeutice, în toate formele de prezentare uzuale: orale, lichide sterile şi nesterile, perfuzabile, topice şi multe altele.

„Numai pe parcursul anului 2019, fabricile din România au produs şi pus în circulaţie o cantitate de peste 300 de milioane de cutii de medicamente”, a spus dr. Dragoş Damian, directorul executiv al PRIMER, citat în comunicat.

De exemplu, anul trecut companiile membre PRIMER au fabricat circa 10 milioane de cutii de paracetamol (200 de milioane de comprimate) şi 1 milion de cutii de ibuprofen (10 milioane de comprimate), principalele două medicamente utilizate şi în tratamentul simptomelor cauzate de COVID-19. Aceste volume pot fi dublate la solicitarea autorităţilor, iar capacităţile de producţie pot creşte cu circa 10% dacă se suspendă temporar faza de serializare.

„Companiile membre PRIMER pot fabrica până la 1,5 milioane de cutii de Paracetamol pe lună, dacă îşi extind capacităţile de producţie”, a declarat Damian.

În acest moment, PRIMER a refuzat marea majoritate a contractelor la export pentru a se concentra pe livrarea de medicamente către români.

„În acest context, rugăm populaţia să renunţe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea, pentru că o cutie în plus, care poate nu va fi utilizată niciodată, privează un alt pacient de un medicament vital fără de care ar putea muri”, a completat Damian.

PRIMER sprijină demersurile Colegiului Farmaciştilor de a recomanda procurarea unui număr redus de cutii de medicamente, terapia pentru maximum o lună pentru pacienţii cronici sau o cantitate de maximum una-două cutii pentru bolile acute, gen răceală şi gripă.

„În felul acesta, medicamentele vor ajunge pentru mai multi pacienţi care au nevoie de ele, fără a exista un risc de discontinuitate a tratamentului”, a mai spus reprezentantul PRIMER.

El a menţionat că patronatul nu a primit vreo solicitare concretă de la autorităţi privind fabricarea unor medicamente.

„Reamintim în final că PRIMER s-a pus de aproape o lună la dispoziţia autorităţilor pentru a fabrica medicamente, în orice cantităţi, care să sprijine populaţia în bătălia contra Coronavirusului sau a altor boli, din păcate însă nu a primit nicio solicitare concretă”, a completat Damian.

Din PRIMER fac parte cele mai importante 19 fabrici de medicamente din ţară: AC Helcor, Antibiotice, B. Braun, Bio-Eel SRL, Biofarm, Fiterman Pharma, Gedeon-Richter, Infomed Fluids, Labormed-Alvogen, Laropharm, Magistra CC, Polisano Pharmaceuticals, Ropharma, Santa SA, Slavia Pharm, Terapia-Sun Pharma, TIS Pharmaceutical, VIM Spectrum, Zentiva, conform news.ro

Vezi și:

În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend