spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Ies la iveală adevăruri ascunse de oamenii aflați în subordinea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan! Bugetul.ro i-a solicitat Inspectoratului General al Poliției Române, în luna februarie, o statistică privitoare la clanurile interlope care acționează, în prezent, în România. IGPR nu ne-a lămurit în această privință, ba chiar, mai mult, s-a lăudat cu activitatea desfășurată pe anul 2018. Ulterior, au apărut informații cum că două zone ale țării sunt terorizate de interlopi.

În luna februarie, Bugetul.ro i-a transmis o adresă IGPR-ului referitoare la clanurile interlope care își desfășoară activitatea pe teritoriul României.

Poliția Română ne-a răspuns că în Codul penal și în legile speciale nu se regăsește sintagma „clanuri interlope”. Pe înțelesul tuturor, a evitat să ne dea un răspuns. În plus, ni s-a lăudat, comunicându-ne că, în 2018, au fost destructurate la nivel național 155 de grupări de criminalitate organizată și s-au desfășurat peste 450 de acțiuni operative de mare amploare.

Vezi și Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

„Situația statistică existentă la nivelul unității noastre cuprinde indicatori denumiți conform infracțiunilor prevăzute în Codul Penal și în legile speciale, sens în care nu se regăsește sintagma “clanuri interlope”.

În conformitate cu datele disponibile, vă putem comunica faptul că în cursul anului 2018 au fost destructurate la nivel național 155 de grupări de criminalitate organizată și s-au desfășurat peste 450 de acțiuni operative de mare amploare, sub coordonarea procurorilor DIICOT și în cooperare cu structuri similare de aplicare a legii din Europa sau din alte state ale lumii”, ne-a precizat IGPR.

Clanul Bontea a terorizat orașul Tecuci

La o lună de la răspunsul primit de la IGPR, cotidianul Adevărul a publicat o anchetă explozivă. Conform sursei citate, gruparea fraţilor Bontea terorizează de ani buni oamenii de afaceri din partea de est a municipiului Tecuci, fiind cercetaţi penal şi judecaţi în cel puţin 10 dosare de şantaj, ameninţare, distrugere şi lovire.

Mai mult, potrivit Adevărul, relaţiile nefireşti dintre interlopii din Tecuci şi oamenii legii sunt de notorietate.

Gruparea Cimino din Craiova, bătaie cu săbii în Caracal

Cunoscuta grupare Cimino din Craiova i-a atacat cu săbii pe bodyguarzii unui local caracalean. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a început cercetările pentru două tentative de omor. Atât agenții de pază, cât și membrii grupării sunt cercetați pentru tentativă de omor, după cum vă dezvăluiam AICI.

Totuși, până la această oră, oamenii legii nu au efectuat nicio reținere, deși vorbim despre persoane tăiate cu sabia.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments