spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! In cazul "Tragedie la Liceul Ferdinand", VERDICT INCREDIBIL ! Moartea Carolinei Banateanu nu are vinovati

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! In cazul "Tragedie la Liceul Ferdinand", VERDICT INCREDIBIL ! Moartea Carolinei Banateanu nu are vinovati

carolina– Nici la 4 luni de la tragedie nimeni nu a fost tras la răspundere pentru moartea Carolinei

– ISJ Arges spune ca nimanui nu i s-a putut imputa ceva si nu s-a dat nici macar o sanctiune
– Familia Carolinei este dezamagita de anchetele institutiilor si a facut plangere penala

Au trecut mai bine de patru luni de zile de când un eveniment tragic a zguduit municipiul Curtea de Argeş şi întreaga ţară. Carolina Bănăţeanu, eleva de 18 ani de la Liceul Ferdinand I, a murit în mod ciudat am putea spune după ce avusese o ceartă cu diriginta, după ce colegii au dus-o cum au putut la spital şi după ce unele cadre medicale au aşteptat ore preţioase pentru a o trimite la Piteşti la investigaţii amănunţite. Deşi era un moment dureros pentru familie, reprezentanţii acesteia au apărut în mass media cerând să li se facă dreptate, să se afle adevărul şi, dacă există vinovaţi, aceştia să fie pedepsiţi. La momentul respectiv zi ziarul nostru a solicitat atat minitserului Educatiei da si celui al Sanatatii efectuarea unor anchete. Doar ministerul educatie a catadicsit sa ne raspunda printr-o informare seaca in care eram asigurati ca ancheta este in sarcina ISJ ARGES.

Ancheta ISJ cu o concluzie uimitoare: Nimeni din liceu nu este vinovat !!!

carolina, ultimul drum...Chiar daca o intreaga tara spera ca acest subiect sa nu fie musamalizat si aşteptau decizia inspectorului Gardin privind ancheta şi mai ales pedepsirea celor vinovaţi pentru această tragedie, zilele trecute aveam sa aflam ca tocmai asta NU s-a intamplat. Chestionati de redactorii PROFIT , diriguitorii de la ISJ Arges pare ca s-au spalat de mult pe maini, fara a anunta macar acest lucru. „Ancheta s-a finalizat de ceva timp si va putem spune ca, cel putin in ceea ce ne priveste, nu am descoperit greseli facute de cadrele didactice sau conducerea Liceului. Am trimis raportul si la Minister in care concluzia anchetei a fost ca nimeni din Liceul Ferdinand nu este vinovat si ca nu s-a aplicat nicio sanctiune”, a declarat pentru ziarul PROFIT Constantin Biriboiu, inspectorul sef adjunct al ISJ Arges.

Fratele Carolinei a fost transferat la alt liceu
Acelasi Constantin Biriboiu ne-a mai spus ca singura decizie cat de cat buna luata de Inspectorat in cazul tragediei de la Ferdinand, a fost apropbarea unei cereri a parintilor Caroliei prin care solicitau mutarea fratelui acesteia la un alt liceu, mai exact la Colegiul Valicu Voda. Chestionata de redactorii PROFIT, mama Carolinei Banateanu a parut, daca nu revoltata, cel putin dezamagita de modul in care atat Ministerul Educatie dar si cel al Sanatatii s-au implicat in elucidarea mortii fiicei sale: ” Nu stiu ce sa mai zic dar nu imi vine sa cred ca nici pana acum nu am primit o clarificare, macar o informare prin care sa stiu cine se face vinovat de moatea fiicei mele. Deocamdata nici nu vreau sa mai comentez ceea ce se intampla mai ales ca am facut plangere penala si e o encheta in derulare”.
Asadar, la mai bine de patru luni de la moartea Carolinei Banateanu nici o institutie a statului nu a catadicsit sa ne spuna cum este posibil ca in Romania europeana a anului 2014 un elev sa sfarseasca tragic in incinta unui liceului si in timpul orelor de curs.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....