spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Benzinăria poliţistului, o fantomă ROMPETROL ? Cum se minte şoferu` cu Rompetrolu`

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Benzinăria poliţistului, o fantomă ROMPETROL ? Cum se minte şoferu` cu Rompetrolu`

– Gigantul petrolier accepta ca sute de soferi sa fie inselati de SRL-ul de la Merisani folosind sigla ROMPETROL
– Oficialii de la Bucuresti au dat in balbaila si recunosc: acum, benzinaria politistului nu are un parteneriat cu Rompetrol.

Asa cum anuntam cu doua saptamani in urma, ziarul nostru a demarat, la sesizarea multor soferi, o ancheta jurnalistica cu privire la modul in care un SRL din Pitesti patronat de fostul politist Ungureanu, se foloseste de sigla Rompetrol pentru a-si atrage clientii la noua benzinarie din Merisani. Zilele trecute, dupa nenumarate incercari, am primit si un raspuns oficial de la reprezentantii Rompetrol Downstream. Din pacate un raspuns neconvingator dar care arata clar ca trebuie sa evitati statia de carburanti a politistului, daca sunteti client fidel al Rompetrol si vreti sa beneficiati de avantajele acestui statut.

Se minte soferu` cu Rompetrolu`

Orice sofer argesean sau orice turist aflat prin zona cu masina care vrea sa alimenteze de la statia de carburanti deschisa de politistul ungureanu in urma cu aproape 2 luni, poate lua o mare teapa daca face asta in calitate de client fidel al benzinariilor Rompetrol. Pentru a avea un start bun, benzinaria politistului, in fapt o banala benzinarie mobila, afiseaza fara alte sepcificatii, sigla Rompetrol precum si brandurile in materie de carburanti ale gigantului petrolier. Firesc, oamenii sunt momiti de aceste insemne si merg sa alimenteze, convinsi fiind ca au de-a face cu Rompetrol veritabil. Surpriza vine, insa, chiar la pompa, acolo unde pretul de la Merisani este mai mare decat pretul standard din benzinariile Rompetrol. A doua supriza vine la momentul platii, cand oamenii constata stupefiati ca nu pot beneficia de avantajele de a fi client fidel Rompetrol, ca peste tot in tara. Vorbim aici si de imposibilitatea de a plati cu cardurile Rompetrol si au fost cazuri, cand neavand bani cash, oamenii s-au aflat in imposibilitatea de a achita benzina. Asadar, avem de a aface cu un caz clasic prin care clientul este inselat de publicitatea falsa, folosind o marca recunoscuta pentru a atrage clientii. Din pacate, reprezentantii benzinariei politistului nu au dorit sa dea detalii ba, mai mult, ei s-au infuriat sustinand ca e proprietatea lor privata si fac ce vor. De aceea consideram ca OPC ar trebui  sa se implice in acest caz de publicitate inselatoare. Asta daca nu, cumva, politistul Ungureanu o practica cu acordul tacit al celor de la Rompetrol.

Oficialii Rompetrol au dat in balbaila ! Unul DA, altul BA ! Clientul pierde, oricum !

Dupa lungi insistente am reusit sa stam de vorba cu domnisoara Stefana Panaite, reprezentanta ROMPETROL in Arges care ne-a spus franc: ” Pe toata perioada de la momentul deschiderii statiei de la Merisani si pana acum, nu a existat un contract de parteneriat privind folosirea brandului Rompetrol pentru a promova produsele petroliere”, ne-a spus aceasta. ( Inregistrarea convrbirii o gasit mai jos). Adica, clar ca lumina zilei ! Ai crezut ca ai alimentat de la Rompetrol dar, de fapt, nu a fost deloc asa. Cat priveste calitatea carburantilor, in aceste conditii, nimeni nu mai poate garanta ca benzina platita respecta standardele Rompetrol. Cat despre plata cu cardul de fidelitate si alte avantaje de a fi client fidel Rompetrol, nici nu mai poate fi vorba de asa ceva. O a doua pozitie oficiala a sosit, sub forma scrisa, pe adresa redactiei chiar de la KazMunayGas International, detinatoarea brandului Rompetrol. Curios, cei de la Bucuresti o cam contrazic pe reprezentanta lor din Arges si spun ca ar exista un parteneriat incheiat.

Pozitia oficiala a KazMunayGas International

Pe cine sa mai credem, pe cine sa mai creada soferii care au incredere in brandul Rompetrol ? Cert este ca realitatea de pe teren arata ca la statia de la Merisani, in continuare, niciun client fidel Rompetrol nu beneficiaza de facilitatile obisnuite, ca peste tot in tara. Ba mai mult, duce spre ilegalitate procedura de a afisa un brand cunsocut pe poarta SRL-ului tau anonim, fara a respecta catusi de putin restrictiile sau obligatiile impuse de asta.
Iata insa si pozitia oficial a KazMunayGas International, asa cum a fost ea transmisa ziarului nostru:
„Companiile Rompetrol Downstream si ProSperanta 2002 au incheiat recent un parteneriat pentru integrarea statiei din localitatea Merisani in cadrul retelei Partener Rompetrol.
Astfel, in perioada urmatoare se va finaliza procesul de implementare si aliniere a sistemelor operationale la standardele retelei de parteneri Rompetrol. Printre acestea se numara si integrarea sistemului Fill & Go, care implica si o serie de lucrari pentru crearea platformei tehnice, modernizarea pompelor de alimentare si conectarea la sistemul centralizat al companiei.
Rompetrol imbunatateste in mod constant serviciile oferite clientilor sai, implementand noi sisteme operationale in intreaga sa retea de statii de alimentare cu carburant, tocmai pentru a oferi tuturor clientilor sai produsele si serviciile la care va referiti la standardele inalte de calitate.”
Asadar, riscurile de a alimenta la aceasta benzinarie ce foloseste sigla Rompetrol dar fara a oferi facilitatile Rompetrol si garantia unor carburanti de calitate, va apartin in totalitate pana ce totul va intra in normalitate. Daca va intra ! Pana una alta, acolo nu fiinteaza o benzinarie ROMPETROL ci o benzinarie ProSperanta 2002 SRL care, cu acordul tacit al Rompetrol, induce grav in eroare consumatorul.
N.B. Toate benzinariile care nu sunt gestionate de Rompetrol Downstream ( KazMunayGas International) au obligatia de a afisa sigla in format „PARTENER ROMPETROL” si nu asa cum apare pe benzinaria politistului de la Merisani.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....