Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

EXCLUSIV AUDIO ! Acuze grave la adresa medicilor din Curtea de Argeş şi un strigat de disperare: „Nu aveţi şi voi o mamă? Am ajuns să ne omorâm între noi, oamenii !”

Publicat

in

Medicii de la Spitalul din Curtea de Argeş sunt acuzaţi de o femeie ca i-au tratat mama de reumatism deşi bătrâna avea un cheag de sânge la cap. Fiica susţine că numai norocul si decizia de a o duce de urgenţă la un alt spital  i-au salvat mama de la moarte. „

Problemele din spitalele argeşene sunt cunoscute de mai toți cetățenii care au avut de-a face cu o unitate spitalicească din judeţul Argeş. Lipsa banilor, că încă nu sunt suficienţi medici, lipsa unor moderne aparaturi medicale, toate acestea sunt chestiuni arhicunoscute, nu numai la nivel local ci şi naţional. Îngăduitori şi inţelegători,  argeşenii  nu prea mai sesizează şi reclamă aceste lucruri, nu în cazul Spitalului Municipal din Curtea de Argeș. Oamenii înţeleg lacunele unui sistem dar nu înţeleg atitudinea unor medici, nu înţeleg de ce ajung batjocura unor oameni în alb care au uitat, pare-se, de juramîntul lui Hypocrate şi îşi tratează semenii aflaţi în suferinţă în funcţie de cum sunt îmbrăcaţi, de ce funcţii au sau de valoarea cotizaţiei…

Urmăriţi mai jos declaratia audio a argeşencei despre calvarul trăit la  spitalul Curtea de Argeş, un strigat de disperare care ar trebui sa puna pe ganduri atat medicii dar mai ales pe cei care conduc destinele unui sistem de sănătate… bolnav !

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Tâlhărie pe lumina de zi Curtea de Argeș – Victima, un bețiv căzut pe stradă !

Publicat

in

În ziua de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Pietroșani.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Curtea de Argeș, bărbatul ar fi deposedat un bărbat de 35 de ani, de suma de 1400 de lei, profitând de faptul că victima era căzută, în stare de ebrietate.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Argeș, la Brădet

Publicat

in

In urma cu putin timp, un grav accident rutier în comuna Brăduleț, sat Brădetu. Potrivit primelor informatii o victimăar fi încarcerată.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

Revenim cu detalii….

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend