spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! ALERTA MAXIMA IN ARGES – Director la stat disparut de 3 luni

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! ALERTA MAXIMA IN ARGES – Director la stat disparut de 3 luni

– Adjunctul de la DSV Arges nu a mai fost vazut de 3 luni

– Prieteni spun ca ar fi emigrat in Canada dar el incaseaza lunar salariul
– Ilegal – cineva ii duce periodic concedii medicale

sorin sorescu

Dispărut fără urmă! Directorul adjunct al DSV Argeş, liberalul Sorin Sorescu a fost dat dispărut atât de colegii de partid dar şi de colegii de la DSV Argeş. El nu a mai fost văzut din luna demebrie a anului trecut când, iniţial, a solicitat intarea în concediu de odihnă. Ulterior, a anunţat că este plecat în croazieră în Atlantic cu familia iar de la începutul anului 2014 cineva îi duce permanent la sediul DSV Argeş concedii medicale. La solicitarea redactorilor PROFIT cei doi şefi ai lui Sorin Sorescu, Daniel Lupu, directorul DSV Argeş cât şi Ioan Popa şeful PNL Argeş au declarat că într-adevăr nu l-au mai văzut din luna decembrie a anului trecut şi că ceva ar fi în neregulă mai ales că el, lunar, încasează salariu de director adjunct al Directie Sanitar Veterinare Argeş.

Cine se autosesizează de neregulile de la DSV după dispariţia lui Sorescu ?
Surse apropiate liberalului susţin că acesta a plecat în croazieră în luna decembrie 2013 după care a poposit în Canada unde ar urma să emigreze. Alte voci susţin că Sorescu ar sta numai în călătorii şi că de curând a făcut apel la prietenii din ţară să îi trimită bani. La DSV miroase a nereguli majore. În primul rând că absenţa sa îndelungată ar fi impus anumite măsuri. În al doilea rând vorbim de o ilegalitate ca să pleci din ţară în alte scopuri dar să iei banii statului

Ultimele fotografii cu directorul DSV sunt facute anul trecut in Kenia

Ultimele fotografii cu directorul DSV sunt facute anul trecut in Kenia

pe baza unor concedii medicale. Este un cerc vicios în care cineva ar trebui să intervină şi să facă verificări mai ales la medicii care îi eliberează în lipsă acele certificate medicale şi mai apoi modul în care un funcţionar părăseşte ţara fără a anunţa în timp util. Desigur ar fi şi varianta în care Sorin Sorescu a plecat peste graniţă, bolnav fiind, să se trateze însă ne întrebăm cum poţi trece de controlul de frontieră fără vreun act medical care să ateste acest lucru. Aşteptăm o anchetă a celor responsabili, nu de alta dar Sorin Sorescu avea şi încă mai are o funcţie de importanţă de conducere într-o instituţie a statului şi primeşte un salariu din bugetul public. Dacă DSV nu este în stare să ne lămurească în baza Legii 544 aşteptăm în acest caz intervenţia celor cu adevărat competenţi.
Daniel Lupu: Nu mai ştim nimic de el, poate e bolnav !
Şeful DSV Argeş, Daniel Lupu a declarat pentru PROFIT că într-adevăr i s-a părut ciudat că de mai bine de trei luni adjunctul său nu a mai călcat pe la serviciu. „Ştiu că în luna decembrie a venit cu cererea de concediu pe care i-am şi aprobat-o. De atunci nu mai ştim nimic de el. Vine însă cineva şi ne aduce concedii medicale. Nu ştiu să fie plecat din ţară dar, dacă nu legal, cel puţin moral nu e prea corect ce se întâmplă. Vreau şi eu să intru în concediu dar nu popt pentru că nu ştiu unde este adjunctul meu care ar trebui să îmi ţină locul”, a spus Dniel Lupu.

Ioan Popa: O să verific şi cine l-a propus la şefia DSV să şi-l asume

Nici măcar liberAlii nu mai ştiu nimic de soarta lui Sorin Sorescu, cel care era socotit speranţa liberalilor argeşeni. „Domnul Sorescu nu mai e demult speranţă. A fost odată… Eu nu ştiu nimic de el şi, da, aşa este, nu l-am mai văzut la faţă de câteva luni. Nu e în regulă, nu ştim unde o fi. Am auzit şi eu că ar fi în afara ţării. O să iau legătura cu cei care l-au susţinut pentru şefia DSV şi, dacă se confirmă că oficial de trei luni lipseşte de la serviciu cineva va trebui să dea explicaţii.”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....