Conecteaza-te cu noi

Anchete

EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Publicat

in

Este alertă în Serviciul Român de Informații! Conform surselor Bugetul.ro, fiul fostului număr 2 de la Poliția Capitalei, infectat cu coronavirus, lucrează la SRI. Bugetul.ro a descoperit astăzi că fiul lui Lupu Nelu a fost și el angajat la Poliția Capitalei, pe vremea când instituția era condusă de tatăl său. Surse ne-au dezvăluit că a intrat, ulterior, în rândurile angajaților Serviciului Român de Informații.

Fostul adjunct al Poliției Capitalei, Lupu Nelu, în vârstă de 60 de ani, a dat dovadă de o incredibilă iresponsabilitate, reușind „performanța” de a-și îmbolnăvi cu coronavirus fiul (angajat al SRI), nora, care pe deasupra este și însărcinată (angajată la Primăria Capitalei), precum și nepotul, în vârstă de doar 3 ani.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Mai mult, el i-a mai transmis virusul și unei alte femei, precum unei femei-medic care l-a îngrijit la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota”.

Lupu Nelu a mințit în legătură cu deplasarea în Israel

Publicația jurnalist.ro, care îi aparține ziaristului Dan Bucura, a dezvăluit, marți, că numele „pacientului 17” este Nelu Lupu, comisar șef și fost adjunct al Poliției Capitalei. Al doilea om de la Capitală fusese tras pe dreapta de Petre Tobă, tot în urma unui scandal. După acel incident, acesta a trecut în rezervă și a devenit colaborator al ADP Sector 4”.

Vezi și Scenariu cutremurător în privința coronavirusului! Cine ar urma să ajungă să conducă România: ‘Pe perioada stării de urgență’

Conform sursei citate, soția acestuia, confirmată deja cu corinavirus este angajată a policlinicii Ministerului de Interne. Nora acestuia, gravidă, era angajată în cadrul Direcției Resurse Umane din cadrum Primăriei Capitalei! Pe baza acestor informații, atât Internele, cât și PMB figurează pe lista instituțiilor infestate cu Covid 19! Așa cum am spus, Nelu Lupu a mințit cu privire la deplasarea sa în Israel, acolo unde se pare că a contactat boala. Fără să divulge acest fapt încă, cei de la Interne au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de comunicare sau răspândire de informații false. Tot pe surse cunoaștem faptul că Lupu a participat zilele trecute la o serie de acțiuni ale ADP sector 4, de împărțire de flori și mărțișoare cu ocazia zilei de 1 Martie. Acest lucru a presupus intrarea sa în contact cu sute de persoane

Fiul lui fostului adjunct de la Poliția Capitalei, angajat SRI

Bugetul.ro a descoperit, într-una dintre declarațiile de avere completate de Lupu Nelu, că fiul să a lucrat și el la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Surse ne-au dezvăluit că fiul fostului șef de la Poliția Capitalei lucrează acum în Serviciul Român de Informații.

Numărul pacienților testați pozitiv cu coronavirus a ajuns, miercuri, la 30.

Vezi și Florin Cîțu dă cărțile pe față! Ce se întâmplă cu pensiile

Se pregătește un nou dosar ‘Ayahuasca 2’. Apar nume de generali

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Anchete

DOCUMENT EXCLUSIV Lovitură pentru proprietarii de mașini, în perioada stării de urgență! Valabilitatea ITP-urilor nu se prelungește

Publicat

in

De

Bugetul.ro a intrat în posesia unui document din care reiese faptul că proprietarii de mașini încasează o adevărată lovitură pe perioada stării de urgență.

Concret, directorul general al Registrului Auto Român, Radian Tufă, i-a transmis șefei Direcției Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor, Adriana Kalapis, că valabilitatea ITP-urilor nu se prelungește pe perioada stării de urgență.

Vezi și EXCLUSIV Omul nr. 2 din MAI, Bogdan Despescu, dezminte: ‘Să-mi las colegii în mijlocul luptei? Așa mă cunoașteți pe mine?’

În atenția doamnei Director Adriana Kalapis,

Ca urmare a necesității clarificării situației valabilității Certificatului de Inspecție Tehnică Periodică (ITP), vă transmitem în continuare punctul de vedere al Registrului Auto Român (RAR) pe acest subiect.

Având în vedere următoarele considerente:

  1. Certificatul de ITP nu intră sub incidența ordonanțelor militare de până acum, agenții care le emit nefiind autorități publice;
  2. Siguranța deplasării pe drumurile publice trebuie să rămână o prioritate și în această perioadă;
  3. Necesitatea limitării efectelor financiare negative ale stării de urgență;

Vezi și ‘Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela?’ (opinie)

RAR concluzionează că nu există suport juridic pentru ca valabilitatea certificatelor ITP să fie prelungită.

În ceea ce ne privește, RAR va asigura permanent în reprezentanțele sale personalul necesar, astfel încât vor fi efectuate toate activitățile solicitate pentru clienții care dețin o programare valabilă.

De asemenea, vor fi efectuate activitățile efectuate în regim de urgență, precum cele pentru vehiculele care aparțin autorităților statului sau transportatorilor”, se precizează în scrisoarea intrată în posesia Bugetul.ro, semnată de șeful RAR, Radian Tufă, în data de 26.03.2020.

În Decretul privitor la instituirea stării de urgență se precizează că documentele eliberate de autoritățile publice care expiră în această perioadă vor avea valabilitatea prelungită

La Capitolul II – Domeniul economic, Articolul 14, în Decretul semnat de Klaus Iohannis, la 16 martie, se precizează că„ valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență”.

Art. 14 – Se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență”, se arată în Decretul dat de șeful statului.

Agenții care emit ITP-urile nu sunt autorități publice, dar sunt acreditați de RAR

În documentul intrat în posesia Bugetul.ro, șeful RAR, Radian Tufă, își motivează decizia prin faptul că ITP-ul „nu intră sub incidența ordonanțelor militare de până acum, agenții care le emit nefiind autorități publice”.

Totuși, trebuie precizat că, deși agenții economici care eliberează ITP-urile nu sunt autorități publice, aceștia sunt acreditați de Registrul Auto Român.

Inspecţia tehnică periodică a vehiculelor rutiere se poate desfăşura numai de către agenţi economici care au capabilitatea tehnică adecvată şi care, în urma unei evaluări, sunt autorizaţi de către Registrul Auto Român, organismul tehnic desemnat în acest sens de Ministerul Transporturilor”, se precizează pe site-ul RAR.

Vezi și Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV Autoritățile refuză să testeze pesoanele care au intrat în contact direct cu pacienții cu coronavirus! Reacția Ministerului Sănătății

Publicat

in

De

Surse care doresc să rămână sub protecția anonimatului au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că autoritățile române refuză să testeze persoanele care au intrat în contact direct cu pacienții deja confirmați cu coronavirus. Caz concret: În Brașov, un copil a fost confirmat cu coronavirus. Tatăl copilului a cerut să i se facă testarea, însă autoritățile l-au refuzat pe motiv că i se vor recolta probe doar dacă prezintă simptome. De asemnea, nici anchetă epidemiologică nu se mai face, ne-au spus sursele noastre.

Astfel, ne-am îndreptat privirea către autorități. Bugetul.ro a contactat-o telefonic, duminică, pe șefa Direcției de Sănătate Publică Brașov, Anca Bertea.

Când a auzit întrebarea, șefa DSP Brașov – o autoritate care ar trebui să comunice și să gestioneze astfel de situații – ne-a închis telefonul. Apoi nu ne-a mai răspuns.

Testarea se face doar dacă există simptomatologie

Ulterior, reporterul Bugetul.ro l-a contactat pe Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Acesta ne-a dezvăluit care e procedura.

Secretarul de stat ne-a spus că testarea se face doar dacă există simptomatologie, la început fiind „recomandată” o izolare de 14 zile.

Este recomandare de izolare 14 zile cu testare dacă are simptomatologie”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Nelu Tătaru.

3 pacienți infectați cu coronavirus, decedați pe teritoriul României

Duminică, 22 martie, au murit 3 persoane infectate cu coronavirus. Toate trei aveau afecțiuni preexistente.

Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani, confirmat cu COVID-19 pe 18 martie 2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani, era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Al treilea pacient a fost un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în data de 22 martie, că, pe teritoriul României, au fost confirmate de 433 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Vezi și Adrian Streinu-Cercel a dat verdictul! Pacientul infectat cu coronavirus a murit de cancer

După primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus, Alexandru Rafila demontează o teorie apărută în spațiul public: N-am avut forma ușoară

EXCLUSIV Guvernul Orban, prins în ofsaid! Măsura prin care statul suportă 75% din salariu, din cauza coronavirusului, este ineficientă în aceste cazuri

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend