spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Eurodeputatul PSD Gabriela Zoană: La audierea Codruţei Kovesi voi avea o poziţie echilibrată. Guvernul României nu se implică

Facebook Twitter Google+
Eurodeputatul PSD Gabriela Zoană: La audierea Codruţei Kovesi voi avea o poziţie echilibrată. Guvernul României nu se implică

În plin scandal privind candidatura Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, scandal întreţinut si de marile televiziuni din România,  toată lumea vorbeşte despre o tentativă a coaliţiei PSD-ALDE de blocare a ascensiunii profesionale a fostei şefe a DNA.

Cum la sfâșitul lunii februarie Laura Codruța Kovesi, favorită la preluarea şefiei Parchetului European, va fi audiată de Comisia LIBE a Parlamentului European iar procesul de selecție va fi finalizat la sfârşitul lunii martie, am încercat sa aflăm detalii despre starea de spirit a europrlamentarilor PSD.

Întrebată de redactorii PROFIT cum se vor pozitiona eurodeputatii PSD din Comisia LIBE la audierea Codrutei Kovesi, europalamentarul Gabriela Zoană a spus că ” audierea doamnei Kovesi va avea loc in data de 26 februarie, incepand cu ora 15:00. La aceste audieri eu, personal, voi avea o poziţie echilibrata. Nu cred că putem asista la o repetare a episodului Tusk, atunci cand partidul aflat la putere în Polonia a incercat si a facut tot posibilul pentru a-l impiedica pe Donald Tusk sa preia şefia CE. Spun asta pentru ca Guvernul României a spus clar că nu se implică”, a declarat Gabriela Zoană, europarlamentar PSD.

Întrebată dacă s-a luat in considerare faptul ca atitudinea PSD in episodul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la şefia Parchetului European ar putea afecta, negativ sau pozitiv, procentul PSD la alegerile din mai pentru Parlamentul European sau ar putea produce alte efecte politice pe termen mediu si scurt, Gabriela Zoană spune că ” nu cred că putem vorbi de asa ceva atat timp cât PSD nu a avut nicio pozitie in episodul Kovesi „.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....