spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Eurodeputatul Mircea Diaconu revine in Muscelul natal: întâlniri cu presa si Festival de Film la Leresti

Facebook Twitter Google+
Eurodeputatul Mircea Diaconu revine in Muscelul natal: întâlniri cu presa si Festival de Film la Leresti

Europarlamentarul Mircea Diaconu, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație și Cultură a Parlamentului European, îi invită pe reprezentanții mass-media interesați la o întâlnire care va avea loc vineri, 9 septembrie, ora 14.00, la chioșcul fanfarei din Gradina Publică a municipiului Câmpulung Muscel.
Cu acest prilej, eurodeputatul își va împărtăși gândurile la debutul celui de-al treilea an de activitate în forul legislativ european, va prezenta câteva dintre preocupările actuale în domeniile cultural–patrimonial și educațional și va răspunde la întrebările jurnaliștilor.
Sâmbătă, 10 septembrie, Mircea Diaconu va fi prezent, în calitate de invitat, la prima ediţie a evenimentului „Serile filmului românesc – Lerești 2016”, care are loc în perioada 7–11 septembrie 2016, la Ateneul „Sarmiza Bilcescu Alimănişteanu”, din comuna musceleană Lereşti.
Proiecţiile de film, între care se va afla și Doar cu buletinul la Paris (cu Mircea Diaconu, Dorel Vişan, Răzvan Vasilescu, în regia lui Șerban Marinescu) vor avea loc cu participarea unor actori, artişti şi regizori consacraţi, la acestea fiind aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai filmului. Printre invitații festivalului muscelean, alături de Mircea Diaconu, se vor afla Bogdan Ficeac, Horia Moculescu, Dan Pița, Dorel Vișan, Florin Zamfirescu, Doru Nițescu și Laurențiu Damian.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....