spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Eurodeputatul Gabriela Zoană, atac dur la preşedinte: Klaus Iohannis dezbină România

Facebook Twitter Google+
Eurodeputatul Gabriela Zoană, atac dur la preşedinte: Klaus Iohannis dezbină România

Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoană îl critică dur pe preşedintele Klauss Iohannis după refuzul acestuia de a numi noii miniștri din Guvern.

„Klaus Iohannis demonstrează că de 4 ani nu știe ce înseamnă a fi președintele țării. A fi ales președintele României este una, a ști ce să faci în funcția de președinte este alta, iar Klaus Iohannis demonstrează cu vârf și îndesat că de 4 ani nu știe ce înseamnă a fi președintele țării.

Am înțeles astăzi, din discursul său, că va amâna din nou procedura remanierii Guvernului. Nu ar trebui să ne mire nimic. De 4 ani acest om stă în fruntea țării, în înțelesul propriu al verbului ”a sta”, singurele lui ”realizări” fiind desele plecări în străinătate, pe care le savurează cu exuberanța unui turist, sau desele deplasări în interes personal în țară, la schi, sau în străinătate, în locații exotice.

Dacă acest om a amânat 4 ani de zile exercitarea propriei funcții, cum oare putem avea pretenția ca el, în ”doar” o lună de zile să dea curs solicitării remanierii unor membri ai Guvernului?

Klaus Iohannis demonstrează singur, prin această nouă amânare, ineficiența exercitării atribuțiilor funcției și caracterul tipic al omului mânat de interese proprii.

Klaus Iohannis este singurul actor politic care blochează în acest moment marile proiecte de infrastructură din România, prin refuzul numirii noilor miniștri. Klaus Iohannis este singurul politician care divizează societatea românească, așa cum a făcut-o în toți acești 4 ani.”, se arată într-un comunicat remis redacţiei de Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoană. 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....