Conecteaza-te cu noi

Campulung

Esenţial – revista fantomă a Muzeului Câmpulung

Publicat

in

Mai mult am aflat că Muzeul a avut şi o ediţie foarte limitată, adică o singură apariţie unică a unei fantomatice reviste – Esenţial, care din spusele cunoscătorilor de istorie a apărut doar o dată şi atât, fiind destinată unui cerc destul de restrâns. Şi în acest caz, numai directorul Alexandru Oprea ştie care au fost costurile şi de ce a avut o singură apariţie. Ca fondator al revistei – ziar fiind trecută asociaţia „Prietenii Muzeului Câmpulung”, înfiinţată de acelaşi Alexandru Oprea.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | INCENDIU ÎN ARGES – 10 STUPI SI O ANEXA S-AU FĂCUT SCRUM

Publicat

in

De

Pompierii musceleni au intervenit în această dimineață la un incendiu ce a cuprins o magazie tot din localitatea Mihăești.
Au ars 10 cutii de stupi gole și magazia construită din lemn pe aproximativ 20 mp.
Nu au fost victime. În interior, proprietara încălzea hrana pentru animale, iar de data aceasta este posibil ca niște scântei sau jar să fi căzut din sistemul de încălzire și în contact cu materialele combustibile din interior să genereze incendiul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CITEȘTE și dă MAI DEPARTE ! Așa arată DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE și ADEVERINȚA DE LA ANGAJATOR NECESARE DEPLASĂRII

Publicat

in

De

Cei care se deplasează între orele 22:00 şi 6:00 vor trebui să completeze, începând de luni seară, în conformitate cu ordonanţa militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării, iar în cazurile speciale, şi traseul acesteia. În cazul celor care merg la serviciu, este necesară o adeverinţă permanentă din partea angajatorului care să ateste că prezenţa la locul de muncă este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend