spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ERA NECESAR ! Primarii Ionică şi Panţurescu lanseaza Programul „PRIMA BARCĂ”

Facebook Twitter Google+
ERA NECESAR ! Primarii Ionică şi Panţurescu lanseaza Programul „PRIMA BARCĂ”

După ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în Argeş, doi tineri, frumoşi şi inimoşi primari PSD, Cornel Ionică al Piteştiului şi Costică Panţurescu al Curţii de Argeş, din neţărmurita grijă faţă de argeşeni, au demarat un nou program care are ca finalitate un oraş mai puţin poluat,  stoparea injuriilor la adresa administraţiei locale dar şi incurajarea tinerilor către un sport minune: pescuitul în ape tulburi. Ei propun argeşenilor Programul „PRIMA BARCĂ”  prin care orice argeşean poate avea propria barcă cu care sa poata circula linistiti prin oraşe atunci cand ploua.

Din informaţiile obţinute de ziarul nostru, regula programului e simplă dar în doua variante care ar putea naşte controverse. Astfel, în prima variantă, oricine vine la primărie şi dă o declaratie că renunţă la vechiul obicei de a înjura primăria, va primi o barca cu vasle. În a doua variantă, orice argeşean care dă o declaraţie că va lăuda pe facebook administraţia locală va primi o barcă cu motor Johnson sau Evinrude de 68 cai putere.

Tinerii, frumoşii si ambiţioşii primari promit ca doar din barcile obtinute prin programul PRIMA BARCĂ pescuitul nu va fi supus autorizarii şi ca sistemul de semaforizare va fi adaptat transportului pe apa cu barca. Vă daţi în bărci ?

 

Acest material este un pamflet si trebie tratat ca atare.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....