spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EMOŢIONANT, MISIUNE ÎNDEPLINITĂ ! Militarii argeşeni s-au întors din Afghanistan ! GALERIE FOTO 

Facebook Twitter Google+
EMOŢIONANT, MISIUNE ÎNDEPLINITĂ ! Militarii argeşeni s-au întors din Afghanistan ! GALERIE FOTO 

– Unul dintre militari a ajuns acasă chiar de ziua soţiei şi a fost întâmpinat de fetiţa sa cu un tort inscripţionat su steagul României şi cu mesajul „Bine ai venit tati !”

 

Dupa 6 luni petrecute in teatrul de operaţiuni din Afghanistan, militarii argeşeni din cadrul Batalionului 30 Protecţia Forţei ”Vulturii Carpaţilor” s-au intors vineri noaptea în ţară şi şi-au îmbrăţişat din nou copiii si soţiile. Au raportat cu mândrie “Misiune indeplinită”, iar unii au venit cu poveşti impresionante. Dincolo de îndeplinirea misiunii militare, bravii argeşeni se mândresc la fel de mult că nu au pierdut niciun un camarad în teatrul de operaţiuni şi că au revenit în aceeaşi echipă şi fără probleme înapoi, la familiile care le-au dus dorul în ultimele 6 luni. Batalionul 30 Protecţia Forţei ”Vulturii Carpaţilor”, o unitate de elită a armatei române, a plecat în misiunea din Afghanistan in data de 23 ianuarie 2018 de la Campulung Muscel, acolo unde a fost prezent şi ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

 

Momente emoţionante: „Bine ai venit tati !”

După o lungă călătorie cu un avion militar, militarii argeşeni au fost aşteptaţi la aeroport de oficiali ai Ministerului Apararii după care, în marea majoritate, s-au găbit să ajungă în Argeş, la familiile lor. Unul dintre militarii din Curtea de Argeş, Ionuţ Enache, a avut parte de o primire emoţionantă. A ajuns acasă chiar de ziua soţiei sale care l-a aşteptat alaturi de fetiţa lor. Micuţa i-a dăruit militarului, alaturi de mulţimea de îmbrăţişări şi emoţii, un tort special personalizat cu însemne militare, steagul României şi mesajul „Bine ai venit tati !”.

Şi Ministerul Apărării le-a mulţumit public militarilor argeşeni printr-un mesaj special: „Bine ați venit acasă, dragi colegi! După șase luni de misiune în teatrul de operații Afganistan, al doilea detașament din cadrul Batalionului Protecția Forței „Vulturii Carpaților” a ajuns sănătoși pe pământ românesc. Militarii sunt fericiți că și-au dus misiunea până la capăt cu succes și, în același timp, sunt nerăbdători să îi strângă în brațe pe toți cei dragi.”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....