spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Elevii şi pompierii argeşeni ne-au predat azi lecţia curăţeniei !

Facebook Twitter Google+
Elevii şi pompierii argeşeni ne-au predat azi lecţia curăţeniei !

In toata România este marcata, astazi, ziua curățeniei, ,,Ziua mondială a curățeniei”! Şi în Argeş, in comune şi oraşe, primii care au iesit din case pentru a participa activ la actiunile dedicate acestei zile au fost elevii de la multe şcoli dar şi cei de la ISU Argeş. Astfel, pompierii argeșeni, voluntari ai ISU Argeș, cadre ale Jandarmeriei Argeș, studenți, elevi și alți voluntari au fost uniți sub coordonarea Asociației studențești INGMED, pentru a trage un semnal de alarmă asupra educației ecologice, printr-o activitate de igienizare, ce chiar acum se desfășoară în zona Ștrand din Pitești.
Se știe foarte bine faptul că, în fiecare an, un număr imens de tone de deşeuri sunt lăsate pe străzile din oraşe, la marginea drumurilor şi căilor ferate, în păduri, parcuri, în ape, pe plaje etc.
Drept urmare și noi vom sprijini eforturile făcute de societatea civilă pentru educarea cetățenilor în domeniul protecţiei şi conservării mediului în România, în special prin responsabilizarea publicului larg asupra unui mediu sănătos.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....