spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Elevii în pericol? In zona Făgăraș din Curtea de Argeș – DEBANDADA TOTALĂ

Facebook Twitter Google+
Elevii în pericol? In zona Făgăraș din Curtea de Argeș – DEBANDADA TOTALĂ

Trafic aglomerat și condiții improprii pentru elevii navetiști care în fiecare zi folosesc mijloacele de transport public în comun pentru a pleca, din zona Făgăraș din Curtea de Argeș, spre localitățile limitrofe. In fiecare zi, în jurul orei 14.30 mai multe autobuze și microbuze, care de care mai vechi sau mai colorate, aproape că blochează zona singurului sens giratoriu din municipiu, pentr a-ți prelua clienții.

Cum in ultima perioadă reclamatiile au curs in acest sens si multi cititori ne atrag atentia asupra faptului ca in zona se intampla foarte multe lucruri de care politia ar trebui sa stie, in numarul viitor al ziarului nostru veti putea citit un amplu reportaj pe aceasta tema, dar si a transportului public in comun intra si extraurban din Curtea de Arges.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....