Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Elena Udrea a SPULBERAT toate speculațiile – Se pregătește de botez, dar Traian Băsescu NU va fi nașul micuței Eva Maria

Publicat

in

Magistratul Claudia Jderu, noul judecător din dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, în care sunt acuzați Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic, a decis la termenul de joi, 12 septembrie, reluarea discuțiilor in acest dosar pe 15 octombrie ora 9.00. La ieșirea din sala de judecată, Udrea și-a exprimat speranța că situația din justiție va continua să meargă pe un făgaș normal.

Citește și: BREAKING Soția lui Gheorghe Dincă va fi AUDIATĂ din nou de procurori – De ce e suspectată

Întrebată de presă dacă se pregătește de botez, Udrea a spus că: ‘Mă pregătesc de botez. Asta pot să vă confirm. Traian Băsescu nu va fi nașul copilului”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Gabriela Firea, după ce s-a spus că ar fi TĂIAT stimulentele pentru persoanele cu dizabilități: ‘Informații false, sumele sunt în buget’

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns atacurilor potrivit cărora ar fi anulat stimulentele financiare pe care instituția pe care o conduce le dă copiilor și adulților cu dizabilități din București.

„Asigur copiii si adultii cu dizabilitati din Bucuresti, care primesc stimulent financiar de 1 000, respectiv 500 lei lunar de la Primaria Capitalei, prin DGASMB, ca sumele necesare sunt cuprinse in Proiectul de Buget pe anul 2020, in ciuda informatiilor false raspandite, ca le-as fi anulat.

Este un proiect pe care eu l-am initiat in urma cu doi ani si, in ciuda restrictiilor financiare, facem eforturi sa continuam aceste plati pe care le consideram absolut necesare.

Citește și: Moise Guran, funcție-cheie în USR-PLUS! Alianța se transformă într-un singur partid

Iata cateva informatii utile :

Copii cu dizabilitati : 5.569 beneficiari unici

Persoane adulte cu dizabilitati : 51.710 beneficiari unici

Buget Ianuarie 2020 pt cele doua categorii:

1,9 milioane euro/copii

5,5 milioane euro/ adulti

Buget total pt Ianuarie 7,4 milioane euro – plătim in întregime pana la sfârșitul lunii.

Citește și: Guvernul Orban începe săptămâna cu împrumuturi! O nouă sumă uriașă luată de la bănci

Buget 2020

Copii : 22,8 milioane euro

Adulti : 66 milioane euro

Total: 88,8 milioane euro”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Angela Merkel la 75 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz: Avem responsabilitatea ca toată lumea să se simtă în siguranţă

Publicat

in

De

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni, cu prilejul comemorării a 75 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz, că Germania are responsabilitatea ca „toată lumea să se simtă în siguranţă” pe teritoriul ei, lansând astfel un apel la combaterea antisemitismului, transmite AFP. La New York, secretarul general al ONU Antonio Guterres a atenţionat la rândul său asupra unei „crize globale a urii antisemite”. potrivit Agerpres.

„Avem responsabilitatea ca toată lumea să se simtă în siguranţă la noi, în Germania, şi în Europa”, a spus Merkel, înainte de a asista la un concert la Berlin consacrat memoriei celor şase milioane de evrei asasinaţi de nazişti.

„Trebuie să combatem cu fermitate intoleranţa şi ura, rasismul şi antisemitismul”, a adăugat ea, în contextul în care Germania, la fel ca alte state europene, se confruntă cu o recrudescenţă a antisemitismului, în special în rândurile extremei drepte.

Trebuie să sensibilizăm în special tânăra generaţie, a conchis cancelarul german.

Şi secretarul general al ONU Antonio Guterres a avertizat luni asupra unei „crize globale a urii antisemite”, la o ceremonie consacrată eliberării lagărului de la Auschwitz desfăşurată la New York.

„Astăzi avem nevoie mai mult ca oricând de solidaritate în faţa urii, văzând reapariţia profund îngrijorătoare a atacurilor antisemite în întreaga lume şi chiar aici, la New York”, a spus Guterres, amintind între altele de uciderea a patru oameni la un magazin evreiesc din New Jersey, la sfârşitul anului trecut.

„În efortul de a ne respecta promisiunea că ‘nu se va mai repeta’ (Holocaustul), trebuie să ne examinăm propriile prejudecăţi, să ne ferim de folosirea abuzivă a propriei noastre tehnologii şi să fim vigilenţi la fiecare semn de normalizare a urii”, a adăugat secretarul general al ONU.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend