Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

El este argeșeanul arestat pentru că a pipăit o fetiţă care mergea la şcoală

Publicat

in

Un bărbat de 38 de ani din Câmpulung Muscel este acuzat că a abordat în centrul orașului o fetiță de 9 ani, care mergea la școală, și a început să o atingă într-un mod nepotrivit.  Speriată, copila a început să strige după ajutor, apoi și-a sunat tatăl. Un agent de pază al unui hotel a auzit-o și i-a sărit imediat în ajutor.  Individul a reușit să fugă, dar părinții, împreună cu minoră, au mers la poliție și au depus plângere. Suspectul a fost găsit în scurt timp şi încătușat. Oamenii legii și-au dat seama că a mai fost cercetat în două dosare de agresiune sexuală asupra unor băieți de 8, respectiv 9 ani, în urmă cu doi ani. Atunci a scăpat nepedespit din lipsă de probe. Însă a primit interdicție de a se apropia de școala băieților. De data aceasta el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală asupra unui minor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Polițiștii argeșeni, controale în Piața Ceair din Pitești – Au confiscat produse agroalimentare

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Pitești, în Piața Ceair, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de natură economică. Astfel, au fost efectuate 27 de controale inopinate societăți comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea produselor agroalimentare. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale (3 sancțiuni conform OUG 28/1999 și 4 sancțiuni conform Legii 12/1990), în valoare totală de 16.500 lei. Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma totală de 1605 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La 18 ani, internat 2 ani într-un centru educativ ! Băiatul e din Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, privind un tânăr de 18 ani, din Curtea de Argeș, pentru care s-a dispus măsura internării pentru o perioadă de 2 ani într-un centru educativ, pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend