Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ei sunt noii directori ai scolilor din Mioveni – Azi au semnat contractele

Publicat

in

Astăzi, noii directori ai instituțiilor de învățământ din Mioveni, care au susținut și promovat concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere, organizat de Ministerul Educației în toamna anului trecut, au semnat contractele de management cu Primăria orașului Mioveni. Obiectivul contractului de management administrativ-financiar îl constituie organizarea, conducerea și administrarea unității de învățământ, precum și gestionarea patrimoniului, conducerea executivă a gestionării patrimoniului și a mijloacelor materiale și bănești, pe baza obiectivelor și indicatorilor de performanță prevăzuți, în scopul asigurării serviciilor educaționale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Contractele au fost încheiate pe o perioadă de 4 ani și au fost semnate de:
– dl. Dumitru Voiculescu – director al Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu”
– dl. Ghiorghe Dinuță – director al Liceului Tehnologic Construcții de Mașini
– dna. Mariana Bădică – director al Școlii „Liviu Rebreau”
– dl. Nelu Dumitru – director al Școlii „Colibași”
– dna. Mihaela Cochinescu – director al Școlii „George Topârceanu”
– dna. Marilena Mănoiu – director al Grădiniței „Florile Soarelui”

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Revenire in politică ! Fostul subprefect de Argeș, Adrian Lazăr, va candida la alegerile locale

Publicat

in

De

Revenire in politica argeșeană ! Dupa ani buni de stat in anonimat, Adrian Lazar, fostul subrefect PDL de Arges se implica din nou in viata politica. Anuntul a fost facut de albeșteanul Dode Manea, fondatorul primului partid comunal din județ, in emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV. Dode Manea a spus a cooptat in randurile partidului mai multi argeseni cunoscuti, printre acestia numarandu-se pedelistii Adrian Lazar, fost dubprefect, sau Catalin Teodorescu, fost deputat. Daca in privinta ultimului nu s-a stabuilit nimic clar avand in vedere problemele acestuia cu justiția, Dode Lazar a dat asigurari ca Adrian Lazar a acceptat provocarea de a reveni in politica in randurile noului partid comunal si va candida la alegerile locale din iunie. Fostului prefect nu i-a disparut inca, dupa atâția ani, eticheta de politician arogant, fapt confirmat in direct, la SUPER TV, chiar de prietenul sau, Dode Manea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban huiduit înainte de a-și începe discursul! Cum a reacționat?

Publicat

in

De

Premierul României, Ludovic Orban, a avut parte de o primire neprietenoasă din partea ieșenilor. De Ziua Unirii, mai mulți oameni l-au huiduit, iar reacția lui a fost pe măsură. 

Premierul Ludovic Orban a reacţionat la huiduielile de la Iaşi spunând că au fost implicate „două grupuri cu agitatori” şi au făcut „atmosferă mai colorată”.

Întrebat despre faptul că a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul, premierul Ludovic Orban a răspuns:

„Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e, e atmosferă mai colorată”. Premierul fusese huiduit înainte de a-şi începe discursul de Ziua Unirii, el spunându-le celor care se manifestau zgomotos: „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend