spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ei sunt elevii din Curtea de Argeş premiaţi la concursuri de matematică

Facebook Twitter Google+
Ei sunt elevii din Curtea de Argeş premiaţi la concursuri de matematică

Primele concursuri interjudeţene de matematică din calendarul competiţionat al acestui an şcolar s-au desfăşurat recent şi s-au încheiat cu rezultate bune şi foarte bune pentru elevii din Curtea de Argeş şi mai ales pentru cei de la Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân”, nr 4.

. Astfel pe 25.10.2014 la Pitesti la SCOALA GIMNAZIALA “NEGRU VODA” a fost organizat CONCURSUL INTERJUDETEAN DE MATEMATICA – ARGESGIM  – editia a VIII-a, iar in week-end la Campulung la COLEGIUL NATIONAL DINICU GOLESCU s-a desfasurat  editia a III-a a CONCURSULUI INTERJUDEŢEAN de MATEMATICĂ “MEMORIALUL GHEORGHE CENUŞE”. La cele doua concursuri au inscrisi cei mai buni elevi ai claselor IV-VIII de la scoli din judetele Arges, Dambovita si Olt. Traditia bunelor rezultate obtinute pentru orasul nostru a fost continuata de elevii de la Scoala Gimnaziala “MIRCEA CEL BATRAN”. Dintre laureati amintim, la primul concurs, la clasa a VI-a, Premiul I – Vitan G. I. Matei Iuliu si la clasa a VIII-a Uță I. Tiberiu Stefan si Duţă M.B. Ciprian – Mentiuni. La al doilea concurs merituosii au fost la clasa a V-a, eleva Sabie V. Raluca Elena – Premiul III, la clasa a VI-a, Premiul I – Vitan G. I. Matei Iuliu, Premiul II – Dobrin C. I. Răzvan Andrei si Premiul III – Badea M.I. Sebastian Mihail, Ionescu M. D. Karla Maria si Zinca I. Andy Ionuț, la clasa a VII-a Olteanu N. Maria Raluca – Premiul III si Ilea D. Dorin – Mentiune, la clasa a VIII-a Uță I. Tiberiu Stefan – Premiul III si Ilie I. Alisa Ştefania – Mentiune. Indrumarea micilor matematicieni a fost realizata de profesoara Adriana Nita pentru clasele a V-a, a VII-a si a VIII-a  si de profesorii Adrian Gobej si Nicolae Nita pentru clasa a VI-a.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....