spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ei sunt campionii judeţului Argeş la Ediția a VII-a a Patrulei de Reciclare

Facebook Twitter Google+
Ei sunt campionii judeţului Argeş la Ediția a VII-a a Patrulei de Reciclare

Aproape 800 de unități școlare din orașe, comune și sate au participat la cea de-a VII-a ediție a programului naţional Patrula de Reciclare. Există 3 categorii de premii pe care școlile din fiecare unitate administrativ-teritorială (județ și sector al Municipiului București) le-au câștigat: pentru Cea mai Activă Patrulă Locală, pentru Cea mai mare cantitate de baterii colectată, iar Școlile-Suporter sunt onorate pentru contribuția la reușita echipei locale. În plus, mai multe unități școlare au primit „Mențiuni speciale” pentru rezultatele deosebite ale implicării lor. In judeţul Arges, doua unitati scolare vor fi premiate pentru rezultatele de exceptie.

  • Cea mai activă Patrulă: COLEGIUL TEHNIC ARMAND CĂLINESCU, profesor coordonator CRISTI CONSTANTIN CRISTESCU
  • Cea mai mare cantitate de baterii : GRĂDINIŢA CU P.N. ANINOASA, profesor coordonator CRISTI CONSTANTIN CRISTESCU

 

Echipele din Patrula de Reciclare devin mai performante de la an la an. Profesorii cu experiență continuă să fie din ce în ce mai eficienți și mai motivați, iar noii colegi care li se alătură au de la cine învăța și au un standard înalt de competiție. Faptul că aceste premii merg atât la școli din mediul urban cât și din mediul rural, din toate zonele țării, mai înseamnă un lucru extrem de important – și anume că acolo unde oamenii sunt hotărâți să reușească, o fac, indiferent de context. Succesul și evoluția permanentă a programului dovedesc că propunem o educație de mediu relevantă și cu impact, la nivel național” spune Alexandra Arnăutu, managerul programului.

Profesorii coordonatori ai școlilor câștigătoare vor alege ca premii rechizite, materiale educative și alte obiecte de pentru echipele lor și pentru dotarea școlilor.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....