Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

După ce reprezentanţii GDF i-au învăţat despre energie

Publicat

in

Cei mai buni elevi au fost premiaţi

Mai mulţi elevi de clasa a IV-a din instituţii de învăţământ ale municipiului Curtea de Argeş au fost premiaţi vineri după amiază, de către reprezentanţii GDF Suez, în urma unui proiect interesant desfăşurat în ultimele săptămâni.

Ideea acestui proiect a constat în faptul că elevii de clasa a IV-a de la şcolile nr 5, nr 2 şi nr 3 au fost învăţaţi de cei de la GDF ce înseamnă energia, care sunt sursele acesteia, regenerabile sau nu, cum ar trebui protejat mediul sau ce măsuri ar trebui să ia în cazul în care au o problemă, spre exemplu din cauza gazelor.

Micuţii s-au dovedit a fi foarte interesaţi de acest proiect iar în final au completat chestionare cu întrebări despre lucrurile pe care le-au învăţat, acestea fiind apoi premiate.

Cei care s-au dovedit a fi cei mai buni, au fost de la şcoala nr 5 Ioana Bostan, Leonard Popescu şi Alexandra Filip. Şcoala nr 3 i-a avut drept câştigători pe Antonia Mitrache, Samuel Armeanu şi Elena Narcisa Radu, în timp ce la şcoala nr 2, de unde au participat două clase, au fost desemnaţi câştigători următorii elevi: de la clasa a IV-a A – Laurenţiu  Mitrea, Teodor Alexandru Niţescu şi David Ştefan Preda, iar de la clasa a IV-a B – Andreea Radu, Antonia Străuţ şi Bianca Ionescu.

Imediat după festivitatea de premiere elevii celor trei şcoli şi-au prezentat încă o dată proiectele, machetele şi lucrările făcute în cadrul acestui proiect.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

La 18 ani, internat 2 ani într-un centru educativ ! Băiatul e din Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, privind un tânăr de 18 ani, din Curtea de Argeș, pentru care s-a dispus măsura internării pentru o perioadă de 2 ani într-un centru educativ, pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tânăr din Tigveni, în cătușe ! Și-a șantajat iubita cu imagini fierbinți si amenințări pe facebook !

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de santaj și ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Tigveni. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie-decembrie a.c., cel în cauză, ar fi constrâns-o pe fosta prietenă, de 18 ani, din comuna Tigveni, să continue relația, prin amenințarea publicării pe rețelele de socializare a unor imagini cu conținut explicit sexual și, ulterior, ar fi distribuit pe internet mai multe fotografii de acest gen.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend