Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

După ce i-a dat planurile peste cap lui Klaus Iohannis, fiul Doinei Cornea face o dezvăluire șocantă: ‘Oare s-a întors Ceaușescu?’

Publicat

in

Fiul disidentei Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, face o dezvăluire șocantă, după ce l-a refuzat pe președintele Klaus Iohannis și i-a dat planurile peste cap.

Iuhas dezvăluie că, după ce a refuzat să participe la aniversarea Revoluției din Decembrie în mai, iar șeful statului a fost nevoit să amâne evenimentul, a primit o citație într-un dosar clasat, în calitate de suspect la Biroul de Investigaţii Criminale a Poliţiei Cluj.

„OARE S-A ÎNTORS CEAUŞESCU?
SAU VREUN URMAŞ?

SAU POATE…
DOAR COINCIDENŢE?

Acum aproape 32 de ani, într-o seară, după revolta muncitorilor braşoveni din 15 noiembrie 1987, am ieşit împreună cu mama să distribuim manifeste de solidaritate cu cei arestaţi şi hăituiţi de fosta Securitate.
A doua zi, dis de dimineaţă, au sosit echipe ale Miliţiei cât şi ale Securităţii la fiecare dintre noi acasă. Au făcut percheziţii, după care ne-au arestat. Printre altele ni s-au deschis două dosare penale de deţinere ilegală de valută. Lui mama, pentru un plic conţinând 150 Schillingi austrieci, care nu-i aparţinea dar care fusese „găsit‟ de fosta Securitate în timpul percheziţiei. Mie, pentru câţiva Franci francezi, toţi în monede subunitare, pe care îi ţineam ca amintire din vizitele surorii mele care locuia în Franţa.

Acum câteva săptămâni am refuzat să particip la aniversarea Revoluţiei din Decembrie în mai, în Duminica Orbului… Gestul meu a fost urmat şi de alte asociaţii care fuseseră invitate. În această situaţie aniversarea din mai a fost anulată.
Acum câteva zile am primit o citaţie pentru a mă prezenta, în calitate de suspect la Biroul de Investigaţii Criminale a Poliţiei Cluj într-un dosar din 2017 care fusese, probabil, închis. Acest dosar fusese deschis datorită plângerii făcute de un membru al unei structuri de vânzări online, fost ofiţer al Aratei RSR care, în dorinţa lui de a avea câştiguri imense făcuse un credit bancar de 10.000$, îi investise pe toţi în afacere într-un mod nu tocmai onest: crease nişte conturi mai mult sau mai puţin fictive pe numele unor rude şi prieteni… Respectiva afacere s-a terminat… toţi participanţii pierzându-şi banii investiţi. Cei lacomi, mai mult! La vremea respectivă am fost şi eu chemat să dau declaraţii, după care mi s-a spus că, datorită plângerii depuse, au fost obligaţi să mă cheme dar, înţelegând situaţia vor clasa dosarul!

Acum… surpriză!
Din partea cui? Nu ştiu!

Poate, simplă coinidenţă…

Leontin H. Iuhas 17 iunie 2019”, a anunțat fiul cunoscutei disidente anticomuniste.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Magazinele din Tigveni, călcate de polițiștii de la Antifraudă

Publicat

in

De

În ziua de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Secției de Poliție Rurală Tigveni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acționat pe raza localității Tigveni, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea comerțului ilicit, prevenirea faptelor antisociale și a abaterilor la regimul rutier.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 5 societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, fiind aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990, în valoare de 5.000 lei și 2 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G.28/1999, în valoare de 40.000 lei. 

De asemnea, au fost ridicate, în vederea confiscării, suma de 3935 lei și produse nealimentare, în valoare de 200 lei.

Totodată, au fost legitimate 24 de persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform O.U.G.195/2002, în valoare de 290 lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Vedeta PRO TV, Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung FOTO

Publicat

in

De

Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Daca anunțul initial a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în orașul în care dorește să candideze nu se ivestește și nu se modernizează nimic, zilele trecute a venit si confirmarea ca vedeta TV a ales si partidul in cu care va merge alaturi la primăria Câmpulung.  Astfel, in emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvaluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ” Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Campulung. Elena va pune capat dominatiei PSD in orasul in care nu s-a făcut nimic in ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul !”, a spus Ionuț Moșteanu. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca raspuns la faptul ca Primăria Câmpulung nu a fost in stare sa  monteze un brad in centru orasului, aceasta a invitat muscelenii la impodobirea unui imens brad aflat chiar in curtea casei vedetei.

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE – PENSIILE SPECIALE ELIMINATE CU JUMA DE GURA DE ORBAN – CINE A BĂGAT ZÂZANIE ÎN USR ! SE SCINDEAZĂ PARTIDUL LUI BARNA ?Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 13 decembrie 2019

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend