Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Dupa 20 de ani – Un cunoscut politist isi anunta retragerea

Publicat

in

Un cunoscut politist din judetul Arges isi anunta retragerea din politie, dupa 20 de ani de munca. Mesajul postat de acesta pe o pagina de socializare este de-a dreptul emotionant, tinand cont ca omul legii a trecut prin multe de-a lungul carierei si stie cel mai bine ce inseamna sa fi politist.

„Vine o vreme când simți nevoia sa faci schimbări în viața ta. După 20 de ani, 6 luni și 6 zile am luat decizia de a schimba domeniul de activitate… cel puțin, pentru o perioadă de timp. Am fost felicitat pentru ca am avut curajul sa o fac. Eu am altă părere despre asta. Eu îi felicit pe toți polițiștii ca au curajul sa continue. Ăsta da curaj… sa accepți sa faci în continuare o meserie, nu grea ci a dracului de grea, extrem de complexa, cu un volum mare de munca și responsabilități, sa nu îți fie apreciata munca, sa Îți riști zilnic integritatea fizică și chiar viața, sa Îți pui de multe ori familia pe locul 2, sa fii înjurat, amenințat și jignit și sa nu poți lua măsuri ferme, sa te duci la intervenții și sa fii întâmpinat cu o furca, un topor sau chiar o drujba, iar tu sa ai un pistol pe care e mai bine sa nu îl folosesti… asta înseamnă curaj. Eu nu mai am curaj, am abandonat…
Felicitări dragi colegi pentru curajul vostru, felicitări pentru tot ceea ce faceți! Nu știu dacă o sa mi se faca dor de serviciu, dar cu siguranta o sa mi se faca dor de voi. Voi sunteți eroii mei!
Vă mulțumesc pentru cei 20 de ani, sunt mândru ca am fost colegi și sunt mândru ca am făcut parte din instituția asta!

P. S. Am ales sa etichetez doar colegii de la Secția Valea Mare Pravat, pt ca ei au fost familia mea de la Valea Mare, dar postarea e pentru toți politistii” a scris politistul  Alin Antoniu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! DESCINDERI în forță în Argeș și la o primărie din Vâlcea: acuzații de corupție și abuz în serviciu, pe listă

Publicat

in

De

Un număr de 23 de percheziţii, una dintre ele fiind la sediul unei primării, au loc, marţi dimineaţa, în judeţele Vâlcea şi Argeş, precum şi în municipiul Bucureşti, într-o cauză penală care vizează posibile fapte de corupţie şi infracţiuni de serviciu, au anunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea . Potrivit primelor informatii, presupusele fapte ar fi fost comise în perioada 2012 -2017 şi au legătură cu activităţi de obţinere ilegală de fonduri europene prin programe/surse guvernamentale de către unităţi administrativ-teritoriale.

Surse din cadrul anchetei au precizat că vizată este Primăria Prundeni din Vâlcea, celelalte percheziţii fiind locuinţele unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale, la finalizarea activităţilor procedurale urmând să fie aduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea nouă persoane, fără calitate specială, în baza mandatelor de aducere emise de procuror.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, la percheziţii participând poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Sibiu, Direcţia Generală Anticorupţie pentru municipiul Bucureşti şi jud. Ilfov şi Structura Centrală, precum şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Femeie din Curtea de Argeș dispărută de acasă- Poliția o caută și vă cere ajutorul !

Publicat

in

De

Mânzatu Maria Mihaela din curtea de Argeș este căutată de autorități după ce, ieri, a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721519. Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie robustă, tenul măsliniu, părul lung, castaniu, faţa ovală şi ochii albastri;

Vestimentaţie la momentul plecării: geacă de culoare verde, bluză mov, pantaloni tip trening, negri, pantofi vişinii. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend