spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Dupa 20 de ani – Un cunoscut politist isi anunta retragerea

Facebook Twitter Google+
Dupa 20 de ani – Un cunoscut politist isi anunta retragerea

Un cunoscut politist din judetul Arges isi anunta retragerea din politie, dupa 20 de ani de munca. Mesajul postat de acesta pe o pagina de socializare este de-a dreptul emotionant, tinand cont ca omul legii a trecut prin multe de-a lungul carierei si stie cel mai bine ce inseamna sa fi politist.

„Vine o vreme când simți nevoia sa faci schimbări în viața ta. După 20 de ani, 6 luni și 6 zile am luat decizia de a schimba domeniul de activitate… cel puțin, pentru o perioadă de timp. Am fost felicitat pentru ca am avut curajul sa o fac. Eu am altă părere despre asta. Eu îi felicit pe toți polițiștii ca au curajul sa continue. Ăsta da curaj… sa accepți sa faci în continuare o meserie, nu grea ci a dracului de grea, extrem de complexa, cu un volum mare de munca și responsabilități, sa nu îți fie apreciata munca, sa Îți riști zilnic integritatea fizică și chiar viața, sa Îți pui de multe ori familia pe locul 2, sa fii înjurat, amenințat și jignit și sa nu poți lua măsuri ferme, sa te duci la intervenții și sa fii întâmpinat cu o furca, un topor sau chiar o drujba, iar tu sa ai un pistol pe care e mai bine sa nu îl folosesti… asta înseamnă curaj. Eu nu mai am curaj, am abandonat…
Felicitări dragi colegi pentru curajul vostru, felicitări pentru tot ceea ce faceți! Nu știu dacă o sa mi se faca dor de serviciu, dar cu siguranta o sa mi se faca dor de voi. Voi sunteți eroii mei!
Vă mulțumesc pentru cei 20 de ani, sunt mândru ca am fost colegi și sunt mândru ca am făcut parte din instituția asta!

P. S. Am ales sa etichetez doar colegii de la Secția Valea Mare Pravat, pt ca ei au fost familia mea de la Valea Mare, dar postarea e pentru toți politistii” a scris politistul  Alin Antoniu pe Facebook.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....