Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Duminică, 25 august, start în crosul internațional RUN4EU de la Mioveni

Publicat

in

Duminică, 25 august, la Mioveni va avea loc un eveniment special dedicat mișcării – un cros internațional, care face parte din cadrul proiectului RUN4EU . Amintim că Proiectul ”RUN4EU”, aplicat în cadrul programului ERASMUS+, are ca scop promovarea practicării activităților sportive, iar orașele participante sunt: Gazzo din Italia, Bacsalmas din Ungaria, Ivancna Gorica din Slovenia, precum și Asociația ASD Amici del Brenta din Italia și ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală din Franța. În data de 24 august, de la ora 18.00, în sala de ședință a Primăriei Mioveni, va avea loc conferința de presă dedicată acestui eveniment. Startul maratonului transnațional se va da în Mioveni (platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, ora 09.00), iar finish-ul va fi în localitatea Gazzo din Italia, înfrățită cu Mioveniul, itinerariul urmând să cuprindă trasee și în orașe din Ungaria și Slovenia. Douăzeci de persoane din localitatea Gazzo din Italia se vor alătura paricipanților acestui cros. Potrivit organizatorilor, evenimentul este unul de promovare a sportului, nu este o competiție cu premii, iar participanții vor fi sportivii cublurilor din oraș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Casă în flăcări la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o casă în Curtea de Argeș, Strada Valea Doamnei.
La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Revenim cu detalii…

Foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend