spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Drumurile judeţene nu vor mai fi reabilitate de Regia de Drumuri Argeş

Facebook Twitter Google+
Drumurile judeţene nu vor mai fi reabilitate de Regia de Drumuri Argeş

„Drumurile judeţene arată îngrozitor „ remarcă preşedintele CJ Argeş, Dan Manu care crede că a şi găsit soluţia pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din Argeş. Ca urmare, pentru anul 2017  CJ Argeş şi-a propus să reabiliteze două drumuri judeţene. Nu o va mai face prin intermediul Regiei de Drumuri căreia îi lasă în sarcină doar lucrările de întreţinere, adică acele lucrări care nu înghit sume mari de bani, căci pentru marile investiţii a fost creată, la jumătatea anului 2016, o structură specială la nivelul CJ Argeş, un fel de compartiment care supervizează şi coordonează  activitatea regiilor şi societăţilor comerciale. Prin intermediul acestui compratiment se vor derula marile investiţii din Argeş.

Cele două drumuri vizate de CJ Argeş pentru anul 2017 sunt situate ăîn zona de sud a judeţului fiind vorba despre DJ care leagă Argeşul de Dâmboviţa prin Pădureţi, Costeşti, Rociu şi vechiul drum regional.

La capitolul „Turism” anul acesta Consiliul Judeţean Argeş are pe listă instalaţia de schi de la Molivişu , pentru care au fost finalizate expertizele . Totuşi, proiectul de la Molivişu rămâne unul controversat în care toată lumea acuză pe toată lumea dar nimeni nu este vinovat nici pentru banii cheltuiţi degeaba, nici pentru fondurile europene pe care a trebuit să le rambursăm.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....