Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Drept la replica al Kaufland cu privire la brânza olandeză FRICO

Publicat

in

Către: Redacţia www.ziarulprofit.ro

Vă scriem în legătură cu articolul intitulat „Branza olandeza FRICO alterata la vanzare in Kaufland, producatorii locali in faliment” publicat pe website-ul dumneavoastră miercuri, 22.06.2016.

În urma situaţiei expuse de către dumneavoastră, vă informăm că am demarat o analiză internă. Pe această cale dorim să vă solicităm un drept la replică privitor la cele prezentate în articolul publicat pe site-ul dumneavoastră. În acest sens, considerăm necesare următoarele clarificări:

– in urma verificărilor amănunţite efectuate la raft, dorim să vă asigurăm că produsul reclamat, Branza Edam felii, Frico 150g, este conform din punct de vedere al calităţii şi nu s-au constatat nereguli. În astfel de cazuri, rămânem deschişi posibilităţii de a oferi clienţilor contravaloarea produsului. Vă asigurăm că ţinem la calitatea produselor comercializate în magazinele noastre şi ne dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă cât mai plăcută la cumpărături. În plus, clienţii sunt rugaţi să se adreseze imediat Biroului de Informaţii pentru clarificarea situaţiei sau să apeleze gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Pe această cale dorim sa vă informăm că strategia companiei Kaufland este de a susţine producătorii locali.

Încă din anul 2005, de când suntem prezenţi pe piaţa din România, produsele autohtone au fost prima noastră opţiune în politica de achiziţii. Suntem printre puţinii retaileri din România care în acest moment au peste 50% din sortimente produse autohtone. În acest sens relevante sunt următoarele date: 100% din produsele de panificaţie din magazinele noastre sunt produse din România. La un număr de 108 magazine avem peste 130 de furnizori locali. În ultimii 3 ani am crescut numărul de articole din sortimentul de lactate cu peste 50%. La sortimentul de ouă peste 90% provin din România. Peste 60% din numărul de articole din sortimentul de miere sunt din România.

Numărul articolelor româneşti din magazinele Kaufland a crescut în medie, în ultimii ani, cu peste 15%/an. În Kaufland amabilitatea faţă de client reprezintă obiectivul principal al angajaţilor. Prin urmare, Kaufland România rămâne în continuare deschisă pentru clarificarea nelămuririlor şi sesizărilor clienţilor săi, având convingerea că încrederea nu se poate clădi decât printr-o atitudine corectă termen lung. În acest sens, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00 sau pot accesa site-ul www.kaufland.ro.

 

ARTICOLUL CARE A GENERAT ACEST DREPT LA REPLICA POATE FI CITIT AICI

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Record de amenzi in Argeș: 1,2 MILIOANE EURO pe perioada starii de urgență, pentru cei prinsi fără acte !

Publicat

in

De

De la începutul stării de urgență, în Argeș, pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației, impuse prin ordonanțele militare, au fost constatate 3757 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5,55 milioane lei. Pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină, în Argeș au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 115.000 lei.

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Armatei și din cadrul altor structuri au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.

Au fost verificate 1693 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost constatate 176 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 331.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

S-A DECIS! Alegerile au fost amânate – PRMARI CU MANDAT PRELUNGIT

Publicat

in

De

Guvernul adoptă în ședința de luni seara o Ordonanță de Urgență care prelungește mandatul aleșilor locali până la finalul anului și simplifică procedurile pentru depunerea listelor electorale. Premierul a anunțat că alegerile locale vor fi amânate, urmând ca data la care va fi organizat scrutinul să fie stabilită ulterior.

„Este evident că nu se pot desfășura activități de campanie și alegerile trebuie organizate într-un context sigur. Trei instituții au inițiat un proiect de OUG de prelungire a mandatului aleșilor locali până nu mai târziu de 31 decembrie 2020”, a anunțat vicepremierul Raluca Turcan.

„Amânăm data alegerilor locale. Urmează să o stabilim”, a declarat și premierul Ludovic Orban.

De asemenea, actul normativ conține o serie de prevederi pentru simplificarea procedurilor de depunere a listelor electorale.

„În același timp, inclusiv procedura pentru pregătirea alegerilor trebuie simplicată. Partidele vor prezenta o singură listă de susținători cu 25.000 de semnături, dintre care 500 de alegători in ficeare județ și municipiului București”, a mai declarat Raluca Turcan.

Conform unor surse politice sunt luate în calcul mai multe variante pentru reprogramarea scrutinului pentru locale, la nivel guvernamental fiind în discuție lunile septembrie și octombrie. De asemenea, alegerile parlamentare ar putea fi mutate de la finalul anului și organizate fie odată cu localele, fie la o dată apropiată de alegerile locale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend