spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Două femei găsite moarte

Facebook Twitter Google+
Două femei găsite moarte

Echipajele SMURD au intervenit pentru salvarea mai multor argeseni in zilele de sfarsit de saptamana insa, pentru doua femei la care au ajuns paramedicii nu s-a mai putut face nimic.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești  a intervenit, în sprijinul unui echipaj al Ambulanței,   în municipiul Pitești, strada Dumitra Bălașa,  la o  pacientă de 49 de ani, care se afla în stop cardio – respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, strada Alexandru cel Bun, pentru deblocarea ușii unei locuințe. S-a pătruns în interior pe geamul de la balcon, cu ajutorul scării culisabile, proprietara, de 88 de ani fiind găsită decedată.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....