spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DOSAR PENAL pentru magazinul chinezesc Ursul Panda – Poliţiştii au descoperit marfă contrafăcută în magazinul preferat al lui Panţurescu

Facebook Twitter Google+
DOSAR PENAL pentru magazinul chinezesc Ursul Panda – Poliţiştii au descoperit marfă contrafăcută în magazinul preferat al lui Panţurescu

Acțiunea desfășurată de polițiștii Serviciului Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș pentru pentru prevenirea și combaterea infracționalității specifice în domeniul comercializării produselor contrafăcute, despre care am mai  relatat sîmbătă, a ajuns la final.

Astfel, în perioada 24 – 28 octombrie a.c., polițiștii au efectuat controale la 26 de agenți comerciali din mun Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung și Costești și au identificat peste 700 de articole vestimentare care purtau însemne specifice ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Au fost înregistrate 7 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prejudiciul fiind stabilit la peste 115.000 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre magazinele in care au fost gasite marfuri care purtau însemne specifice ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, este cel mai mare magazin chinezesc din Curtea de Arges inaugurat cu mare fast de primarul PSD Panţurescu. Patronii magazinului chinezesc s-au ales cu dosar penal si au primit si o amendă uriaşă.

În cadrul aceleiaşi acţiuni au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform OUG 28/1999 şi Legii 12/1990, în valoare totală de peste 37.000 de lei.

Potrivit IPJ Argeş, acţiunile de acest gen vor continua în perioada următoare.

In martie, primarul Panţurescu nu inaugura vreo fabrica, ci un magazinas chinezesc căruia ii facea reclama pe propria pagina de facebook, indemnand argesenii sa vina cu milioanele ca sa cumpere produse de cea mai buna calitate…. Ce nu face omul pentru cateva voturi si pentru prietenul… Minciuna !

sursa foto: captura facebok Constantin Panturescu

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....