Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Doi tineri care făceau autostopul pa autostrada A1, grav răniţi după ce două maşini s-au ciocnit

Publicat

in

Doi tineri care făceau autostopul au fost răniţi vineri, la ieşirea de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în urma coliziunii dintre două maşini, iar o femeie gravidă a suferit un şoc în urma accidentului.
Accidentul rutier a avut loc la ieşirea de pe A1, în apropierea intersecţiei din localitatea Bascov. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier, pentru că fiecare şofer are propria versiune. Şoferul unei autoutilitare Renault susţine că el staţiona când a fost acroşat de o maşină Alfa Romeo, în timp ce celălalt conducător auto afirmă că dubiţa a ieşit în stradă fără să semnalizeze.
Un bărbat de 32 de ani, din Constanţa, se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo, fiind împreună cu soţia, gravidă în 8 luni, şi un prieten. Cei trei se întorceau din vacanţă şi se îndreptau către Italia. Şoferul a vrut să vireze dreapta, ca să intre într-o staţie Peco, moment în care, de pe un drum lateral, tot din dreapta, a apărut o dubiţă Renault şi cele două autovehicule s-au cicnit frontal.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, în urma coliziunii dintre cele două autovehicule, autoturismul Alfa Romeo a lovit doi tineri care făceau autostopul. Este vorba despre o fată de 20 de ani, din Stâlpeni, judeţul Argeş şi prietenul acesteia, de 19 ani, din Abrud-Alba. Tânăra a fost aruncată în aer câţiva metri şi s-a lovit de caldarâm, iar băiatul a scăpat cu răni mai uşoare. Autoturismul Alfa Romeo a fost proiectat pe un scuar de lângă benzinărie şi a rămas suspendat la aproape jumătate de metru înălţime.

Cei doi tineri care făceau autostopul au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş. În urma accidentului, femeia gravidă a intrat în stare de şoc, însă nu a suferit răni care să-i pună sarcina în pericol.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului şi ar putea solicita şi o expertiză tehnică în acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Doar la București nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă’

Publicat

in

De

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că deşi este criticată în spaţiul public pentru concertele pe care le organizează, acestea implică sume infime, iar Capitala nu este singura care le desfăşoară. „Trebuie să trăim ca în grotă”, spune primarul general.

„Nu vor să ne dea aceşti bani. Proiectul de buget a cuprins 55% pentru Primăria Capitalei – cotă din impozitul pe venit. Când a ajuns la Monitorul Oficial se mai tăiaseră 5 procente. Ei stiu foarte bine că această sumă nu ajunge să achităm facturile pentru transportul public în comun, pentru termoficare, pentru 19 spitale, pentru 14 teatre. Vin cu această marotă de pe Facebook că s-au făcut 2-3 concerte. Concertele sunt solicitate, sunt sume infime, nu pot fi comparate cu sumele pe care le plăteşte PMB pentru subvenţii sau pentru obiectivele de investiţii”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în toată ţara se organizează de ziua oraşului, de Crăciun sau de Revelion câte un concert.

„Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm, trebuie să trăim ca în grotă, trebuie să trăim ca în Evul Mediu pentru că aşa spune PNL. Ce pot să fac?”, mai punctează aceasta, conform Mediafax.

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela anunță că polițiștii de la Rutieră vor fi dotați cu camere video

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că şi-a propus achiziţionarea de camere video pentru agenţii de la Poliţia Rutieră. ”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a spus Vela.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare poliţist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupţiei la Poliţia Rutieră, va responsabiliza poliţistul în dialog cu şoferul şi, în aceaşi timp, şoferul în dialog cu poliţistul, fiind proba camerei”, a anunţat Marcel Vela la B1 TV.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai  găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea, conform news.ro

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend