spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Doi elevi de 11 ani s-au razbunat pe profesori taindu-le cauciucurile de la masini

Facebook Twitter Google+
Doi elevi de 11 ani s-au razbunat pe profesori taindu-le cauciucurile de la masini

Asa cum v-am informat inca de ieri dimineata, 10 autoturisme au fost gasite cu cauciucurile taiate in parcarea din fata scolii gimnaziale Mircea cel Batran din Curtea de Arges. 

Argesenii care si-au gasit masinile pe pana au sunat la 112 iar politia a demarat o ancheta. Folosindu-se de imaginile de pe camerele de supraveghere, au fost identificati si autorii, fiind vorba de doi elevi de 11 ani.

„Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au identificat doi minori, ambii de 11 ani, din Curtea de Argeș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 01 martie a.c., cei doi ar fi deteriorat nouă anvelope ale unor autoturisme aflate intr-o parcare din municipiul Curtea de Argeș.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru recuperarea prejudiciului cauzat.” se arata in informarea IPJ Arges.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....