spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Doi consilieri locali au tinut azi audiente la primarie – Se vor intalni saptamanal cu cetatenii

Facebook Twitter Google+
Doi consilieri locali au tinut azi audiente la primarie – Se vor intalni saptamanal cu cetatenii

Ion Serban si Marius Deaconu, consilieri locali din partea PAM, au tinut astazi audiente la primaria Curtea de Arges. Astfel de actiuni vor avea in fiecare joi intre orele 14.00 si 16.00 iar toti cetatenii care au de semnalat probleme sau cauta anumite rezolvari, ii pot gasi in biroul consilierilor, de la etajul doi al primariei.

Pentru ca foarte putina lume a stiut de aceste audiente, cei doi alesi locali nu au avut astazi prea multe de facut insa, cu siguranta ca, de saptamana viitoare, vor primi si audiente.

Ion Serban a declarat redactorilor PROFIT ca, pe langa aceste audiente, vor fi si vizite pe strazi. „Am fost si pe strazi, unde am identificat si solutii pentru problemele semnalate. Si tot ce vom nota la aceste audiente vom transmite si noi, mai departe, fie primarului, fie in sedinta de consiliu la punctul diverse sau chiar vom initia proiecte de hotarare” a mai spus acesta.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....