Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DOCUMENTE ! Un primar din Argeş a „tocat” miliarde din banul public pentru plimbări externe

Facebook Twitter Google+
DOCUMENTE ! Un primar din Argeş a „tocat” miliarde din banul public pentru plimbări externe

– Aproape 2 miliarde jumătate a scos din bugetul primariei pentru deplasari in ţări îndepărtate

După ce, la început de an, primarul Stancu de la Bascov ajungea celebru in toată ţara prin performanţa de a cheltui aproape un miliard de lei  din banul public pe SMS-uri trimise la un concurs organizat de o televiziune centrala, un nou set de documente arata faptul ca edilul pare a avea o pasiune nestăvilita pentru cheltuieli uriase din bugetul comunităţii locale. Din păcate, aceste cheltuieli nu se regăsesc şi in creşterea calităţii vieţii in Bascov ci doar in portofoliul turistic al primarului si acolitilor sai dar şi in materie de chckin-uri ale acestora pe facebook.

Astfel, potrivit unui document oficial al Primăriei Bascov, primarul Stancu a „tocat” din banul public  aproape 2,5 miliarde de lei vechi doar pentru turism sau, mai oficial, deplasari pentru schimburi de experienţă. Din documentul ce poarta antetul primăriei Bascov aflăm că „baronaşul” de Bascov şi „curtenii” săi nu prea au ma hălăduit în ultimul timp pe meleaguri româneşti. Nu, ei au plecat pe banii bascovenilor cât mai departe de ţară, prin China sau Singapore de exemplu. Aşa se facă că, în aproape doi ani de mandat, baronaşul” de Bascov şi „curtenii” săi au tocat aproape 2, 5 miliarde lei vechi, din care bună parte justificati drept „diurne şi alte cheltuieli”! De precizat că anul nu s-a încheiat şi sunt şanse mari ca suma sa creasca destul de consistent.

Dar ciupiturile din bugetul local nu se rezuma doar la plimbări externe, un calcul simplu arata ca daca la cele doua miliarde jumătate cheltuite pentru acest moft, adăugăm si banii pe care primarul Stancu îi dă cu acceasi mână largă în alte directii…favorabile, suma se aproape se dubleaza. Printre directiile amintite se numara banii pentru  presă pentru a-l peria si a-l ascunde atunci când mai face vreo boacănă, dar si sumele  si pentru o revista proprie sau  pentru o echipa de fotbal, tot proprie, spun unii cârcotaşi.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....