spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DOCUMENTE ! Catalin Ivan, şah mat conducerii PSD

Facebook Twitter Google+
DOCUMENTE ! Catalin Ivan, şah mat conducerii PSD

-Europarlamentarul a mers la sediul PSD cu documentele probatoare de membru de partid

Cătălin Ivan s-a prezentat azi la sediul PSD din Kiseleff pentru a depune toate documentele justificative care atestă calitatea de membru al partidului.

Acesta a surprins jurnaliştii, fiind îmbrăcat cu un hanorac pe care avea inscripţionat “Îndrăzneşte să fii APARTIDIC”. Reacţia europarlamentarului este urmarea comunicatului de presă remis de organizaţia judeţeană PSD Iaşi, prin care aceasta aducea la cunoştinţă publicului, faptul că europarlamentarul nu mai este membru al partidului.

“Am aflat că, mai nou, sunt numit “apartidic”. Probabil că acest nou statut, poate deveni o lozincă în sine. E flatant, le mulţumesc, dar cred că suntem într-un dezacord profund pentru că, iată, tocmai ce am depus la registratură toate documentele care atestă calitatea mea de membru al partidului, inclusiv cotizaţiile la zi. Bănuiesc că nu se puteau încasa de la un cetăţean “apartidic”, a declarat europarlamentarul la ieşirea din sediul PSD.

După dizolvarea organizaţiei PSD sector 1 Bucureşti (10 ianuarie 2015) al cărui preşedinte era Cătălin Ivan, acesta cere transfer la organizaţia PSD din Dobrovăţ (10 martie 2015). În aceeaşi zi, în urmă întrunirii unei organizaţii locale din PSD sector 1, se decide suspendarea lui Cătălin Ivan pentru 1 an, fără ca acesta să fie informat sau convocat. Două luni mai târziu, pe 20 mai, în urma unei şedinţe a Biroului permanent al PSD Sector 1, Cătălin Ivan este exclus din partid, deşi acesta era suspendat. (Conform statutului, prin suspendare, un membru pierde şi drepturile şi obligaţiile şi deci şi orice alte tipuri de sancţiuni pe perioada pe care a fost suspendat).

Click mai jos si vezi/descarca documente in format PDF

Anexa 1 – cerere transfer

Anexa 2 – nota de transfer

Anexa 7 – chitanta cotizatie 2017

Anexa 8 – adresa psd s1

Anexa 10- Adresa sector 1.3 din 13.10.2017

Anexa 11 – adresa delegatia PSD in PE

Anexza 9 – adresa psd Contestatie

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....