spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DOCUMENT ! Argeşenii reclamă: suntem furaţi cu factura la apă ! Oamenii plătesc un preţ mai mare pentru apa consumata in ultimele 3 luni !

Facebook Twitter Google+
DOCUMENT ! Argeşenii reclamă: suntem furaţi cu factura la apă ! Oamenii plătesc un preţ mai mare  pentru apa consumata in ultimele 3 luni !

Val de sesizari ale argeşenilor după ce au mers la Aquaterm SA pentru a plăti apa. Asa cum stiti, primaria PSD a decis majprarea pretului apei incepand cu data de 1 iulie numai că…. Argesenii care au mers să plăteasca apa consumată in ultimele 3 luni, de la jumatatea lunii aprilie si pana la 1 iulie, au constatat cu stupoare că trebuie să plăteasca un pret mult mai mare, tocmai cel stabilit de primaria PSD ca fiind valabil de la 1 iulie. Ba mai mult, argesenii care ne-au vizitat la redactie cu facturile prin care au fost jecmăniţi, au amintit de faptul ca la sedinta de majorare a tarifelor, primaria PSD a specificat clar ca pretul majorat va fi platit undeva prin luna august, septembrie, adica dupa ce se va factura conform noilor tarife care intra in vigoare de la 1 iulie. De asemenea, ei reclama faptul ca pe langa tupeul celor de la Aquaterm de a le cere pret mai mare fara motiv pe o perioada in care majorarea nu are efect, spun ca se incalca grav legea pentru ca ei nu au fost notificati cu privire la majorarea tarifelor, conform prevederilor ANRSC.

Diseara la Super TV si Profit 24 TV, de la ora 21:00, vom dezbate in direct acest subiect.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....