Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DOAMNE AJUTA! Patriarhul Daniel asfalteazǎ Valea Vâlsanului

Publicat

in

Pentru cǎ s-a tot anunţat vizita Patriarhului Daniel în judeţul Argeş şi mai exact la Mânǎstirea Robaia din comuna Muşǎteşti, autoritǎţile judeţene au şi luat mǎsuri. Mai exact, cu bani de la Consiliul Judeţean se plombeazǎ drumul care, deşi asfaltat, este plin de gropi, pe Valea Vâlsanului, pe drumul spre lǎcaşul de cult dar şi între Curtea de Argeş şi Muşǎteşti.

« Se lucreazǎ la drum, e lucrarea Consiliului Judeţean. Din ce ştiu eu e vorba doar de plombǎri ale asfaltului. Iar spre mânǎstire, de unde se terminǎ asfaltul şi pânǎ acolo, se amenajeazǎ cu piatrǎ » spune primarul comunei Muşǎteşti.

Aşadar, vizita Patriarhului Daniel în judeţul Argeş prinde bine turiştilor care în aceastǎ varǎ vor sǎ ajungǎ pe Cheile Vâlsanului. Aici porţiunile de drum pline de gropi dar mai ales cele neasfaltate ce urcǎ pânǎ în Poieni, întorc din drum mulţi turişti strǎini care, din pǎcate nu se mai întorc în zonǎ când vǎd cǎ Argeşul nu are nici mǎcar drumuri bune spre obiectivele turistice şi locurile frumoase.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Doi polițiști bătuți măr după ce nu au reușit să oprească o mașină nici cu focuri de armă

Publicat

in

De

Doi polițiști din județul Vâlcea au ajuns la spital după ce au fost bătuți de șoferul unei mașini pe care nu au reușit să o oprească și de alte persoane aflate la fața locului.

IPJ Vâlcea a informat că, marți noapte, în jurul orei 01.00, cei doi polițiști din comuna Prundeni au încercat să oprească o autoutilitară pe DN64, dar șoferul și-a continuat dumul.

”Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceștia efectuând 9 focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta nu l-a făcut”, se spune într-un comunicat al Inspectoratului Județean.

În cele din urmă, autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului, potrivit sursei citate.

În sprijinul celor agresați a venit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani, iar cei doi polițiști bătuți au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

”Până în momentul de față au fost conduse la audieri mai multe persoane, fiind identificați agresorii. În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani”, mai informează IPJ Vâlcea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PESTA PORCINĂ în ARGEȘ: 9 focare închise, de astăzi VEZI LOCALITĂȚILE

Publicat

in

De

Prefectura anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că instituţiile implicate în gestionarea pestei porcine africane în Argeş au luate toate măsurile pentru a preveni răspândirea bolii. Astăzi au fost declarate închise 9 focare de PPA după cum urmează: 3 în Băiculeşti, 2 în comuna Bârla, 1 în Mihăeşti, 1 în Ciofrângeni şi 2 în comuna Izvoru. La această oră, mai sunt active 3 focare de PPA la porc domestic:  la cele două ferme  din comuna Slobozia şi unul la exploataţia nonprofesională din comuna Suseni. La porci mistreţi, sunt active 4 focare: în fondurile de vânătoare 25 Grădiştea, comuna Mihăeşti, 24 Mâzgana, comuna Vultureşti, 18 Râul Târgului, comuna Lereşti şi cel din complexul de vânătoare din comuna Sălătrucu. În cazul focarelor la porc mistreţ, perioada de restricţie este de minim 12 luni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend