spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

DOAMNE AJUTA! Patriarhul Daniel asfalteazǎ Valea Vâlsanului

Facebook Twitter Google+
DOAMNE AJUTA! Patriarhul Daniel asfalteazǎ Valea Vâlsanului

Pentru cǎ s-a tot anunţat vizita Patriarhului Daniel în judeţul Argeş şi mai exact la Mânǎstirea Robaia din comuna Muşǎteşti, autoritǎţile judeţene au şi luat mǎsuri. Mai exact, cu bani de la Consiliul Judeţean se plombeazǎ drumul care, deşi asfaltat, este plin de gropi, pe Valea Vâlsanului, pe drumul spre lǎcaşul de cult dar şi între Curtea de Argeş şi Muşǎteşti.

« Se lucreazǎ la drum, e lucrarea Consiliului Judeţean. Din ce ştiu eu e vorba doar de plombǎri ale asfaltului. Iar spre mânǎstire, de unde se terminǎ asfaltul şi pânǎ acolo, se amenajeazǎ cu piatrǎ » spune primarul comunei Muşǎteşti.

Aşadar, vizita Patriarhului Daniel în judeţul Argeş prinde bine turiştilor care în aceastǎ varǎ vor sǎ ajungǎ pe Cheile Vâlsanului. Aici porţiunile de drum pline de gropi dar mai ales cele neasfaltate ce urcǎ pânǎ în Poieni, întorc din drum mulţi turişti strǎini care, din pǎcate nu se mai întorc în zonǎ când vǎd cǎ Argeşul nu are nici mǎcar drumuri bune spre obiectivele turistice şi locurile frumoase.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....